ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   כתפיים ובייספס (https://israelbody.com/showthread.php?t=29635)

trx--->sus 19-02-08 15:55

כתפיים ובייספס

אתם יכולים בבקשה לרשום את המשקלי עבודה שלכם בלחיצת כתפיים במוט (אם יש הבדלים במשקלים בין לחיצה מאוחרי הראש ללפני הראש אז תגידו) ובכפיפה עם מוט לבייספס

פשוט אני רוצה לדעת את היחס בין המשקלים כי נראה לי ששלי לא הגיוני

BXL 19-02-08 18:03

אממ לא עושה מיליטארי עם מוט עושה עם זוג דאמבלים וכל דאמבל 30 פאונד (חרא משקל אני יודע)
ובכפיפה בביספס עושה עם המוט W בדרך כלל 10 קילו בכל צד בסך הכל 27.5 ק"ג
השאלה העיקרית היא אבל,למה אתה שואל?

hadash 19-02-08 18:38

אממ אני עושה עם מילטרי 30 קילו סה"כ , אני יודע שזה קצת אבל בדיוק התחלתי תתרגיל הזה ואני עושה 3 סטים של 12 , ויד קדמית אני עושה במכונה עם 25 קילו 12 חזרות כי מוט דאבליו כואב לי אבל אני יכול לשים נגיד 10 כל צד כמו הבחור שמעליי ..

tal_s 19-02-08 18:43

כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי 11.25 כל צד סה"כ 42.5 ולחיצת כתפיים עם מוט 15 קילו כל צד ככה..

itaiprz1 19-02-08 19:36

במיליטרי אני עושה 19 כל צד
ועם מוט אני עושה בפולי תחתון על כיסא 55 קילו

hadash 19-02-08 19:44

19 כל צד ? איך בדיוק מה זה המשקלים האלה .. לפי התמונה שלך אני יותר גדול ממך ועושה הרבה פחות .. ממש מוזר אחי לא שאני לא מאמין או משהו פשוט מוזר לי ...ו55 קילו ליד קדמית ?? זה כבר לא נשמע הגיוניייייי

itaiprz1 19-02-08 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hadash
19 כל צד ? איך בדיוק מה זה המשקלים האלה .. לפי התמונה שלך אני יותר גדול ממך ועושה הרבה פחות .. ממש מוזר אחי לא שאני לא מאמין או משהו פשוט מוזר לי ...ו55 קילו ליד קדמית ?? זה כבר לא נשמע הגיוניייייי

אני מוכן לצלם את זה בווידאו אם אתה רוצה

חיחיחי עלק יותר גדול נו ראיתי תתמונות שלך מתמתפלא
אם אתה רוצה אני מציע שנשים פה שתינו כל אחד תמונה מעכשיו עם אותה פוזה וניתן לגולשים לישפוט

xLaes 19-02-08 19:54

ציטוט:

גודל ממש לא קובע,יש הרבה אנשים שגדולים ממני,ואני עושה יותר מהם או כמעט במשקל שלהם בכל מינה תרגילים.:mellow:

itaiprz1 19-02-08 19:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xLaes
גודל ממש לא קובע,יש הרבה אנשים שגדולים ממני,ואני עושה יותר מהם או כמעט במשקל שלהם בכל מינה תרגילים.:mellow:

אבל אתה לא מצפה מרוני קולמן להרים 30 בלחיצות חזה
אבל בכללי זה נכון הגודל לא קובע יש לי אחד שחיף טילים ניצול שואה עבר היתעללות אנורקסי ובמקרה הוא גם אשכנזי(אל תיתיחס לזה זה היה בישבילו)
שכימעט מרים את מה שאני מרים.

hadash 19-02-08 20:40

אחי אין לי בעיה שתשים תמונות שלי .. אבל תשים תמונות מעכשיו ... התמונות שפירסמתי היו לפני חצי שנה וסתכל על התאריך שיוכיח .. התמונה האחרונה הייתה ששקלתי איזה 50 ומשהו עכשיו אני כבר על 66 קילו עם אחוז שומן נמוך מאודדד מאודד ..... יום שישי הזה אני מבטיח לך תמונות עדכניות ודבר שני בן כמה אתה ? עם כל השערות האלה וזה אתה נראה כמו אחד בן 18 לפחות (לא בא לצחוק תענה ברצינות ) שמע הרצתי עליך תמונות אתה באמת נראה מאסיבי אבל התמונה בצד עושה לך עוול זה נראה כמו ילד בן 12 מבין ?

ומה הבעיה שלך עם אשכנזים מזה בשבילו ?
נתחיל מזה שאני חצי מרוקאי חצי רומני אז אני חצי אשכנזי , שמע אני לא אכנס איתך לריב דבילי של מי יותר מזרחי אם זה מה שעושה לך טוב בחיים זה עצוב ...
אם אתה לא מאמין שאני חצי מרוקאי אני אביא לך אילן יוחסין מפורט של העדות שלי ,
שבוע טוב חמוד

tomerA 19-02-08 21:06

הייתי עושה מילטרי עם 50 קילו.

AkunaMatata 19-02-08 21:31

מילטרי 40 עם מוט לפנים...
וזה שאמר 19 קילו כל צד אתה מדבר על דאמבלים או מוט?
כי אם אתה מדבר על מוט אתה חרטה אחושרמוטה

Sugarzaza 19-02-08 21:37

דאמבלים 25 קילו 8 חזרות כמו שצריך

gil-Nissim 19-02-08 21:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1
במיליטרי אני עושה 19 כל צד
ועם מוט אני עושה בפולי תחתון על כיסא 55 קילו

אתה לא עושה עם שום 55 קילו.

אתה כנראה עושה 55 פאונד :diractor:

לחיצת כתפיים במוט אני לא עושה,בחופשי אני עושה 25 קילו, 12 חזרות.
אני בכלל לא עובד כמעט על הכתפיים..

יד קידמית במוט w..
15 קילו כל צד,8 חזרות.

itaiprz1 19-02-08 22:48

ציטוט:

אחי אין לי בעיה שתשים תמונות שלי .. אבל תשים תמונות מעכשיו ... התמונות שפירסמתי היו לפני חצי שנה וסתכל על התאריך שיוכיח .. התמונה האחרונה הייתה ששקלתי איזה 50 ומשהו עכשיו אני כבר על 66 קילו עם אחוז שומן נמוך מאודדד מאודד ..... יום שישי הזה אני מבטיח לך תמונות עדכניות ודבר שני בן כמה אתה ? עם כל השערות האלה וזה אתה נראה כמו אחד בן 18 לפחות (לא בא לצחוק תענה ברצינות ) שמע הרצתי עליך תמונות אתה באמת נראה מאסיבי אבל התמונה בצד עושה לך עוול זה נראה כמו ילד בן 12 מבין ?

ומה הבעיה שלך עם אשכנזים מזה בשבילו ?
נתחיל מזה שאני חצי מרוקאי חצי רומני אז אני חצי אשכנזי , שמע אני לא אכנס איתך לריב דבילי של מי יותר מזרחי אם זה מה שעושה לך טוב בחיים זה עצוב ...
אם אתה לא מאמין שאני חצי מרוקאי אני אביא לך אילן יוחסין מפורט של העדות שלי ,
שבוע טוב חמוד

די דיי למה אתם דוחפים תאף לדברים שלא קשורים אליכם דיברתי אליו.
ואחי ראיתי תתמונות שלך וואי אתה ממש רזה יעני זה מסוכן אני לא בה להעליב תביא תמונה שלך עדכנית אני יביא שלי ונראה

ועלפי מה אתה אומר שאני לא עושה 55 אני לא מבין אותכם על פי מה אתה אומר שאני לא עושה 55 קילו
פולי תחתון ?
וזה קילו לא פואונד אולי אתה עושה פאונד לא אני
ואם אתה לא יודע גודל לא קובע,למרות שיש לו חלק.

gil-Nissim 19-02-08 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1
די דיי למה אתם דוחפים תאף לדברים שלא קשורים אליכם דיברתי אליו.
ואחי ראיתי תתמונות שלך וואי אתה ממש רזה יעני זה מסוכן אני לא בה להעליב תביא תמונה שלך עדכנית אני יביא שלי ונראה

ועלפי מה אתה אומר שאני לא עושה 55 אני לא מבין אותכם על פי מה אתה אומר שאני לא עושה 55 קילו
פולי תחתון ?
וזה קילו לא פואונד אולי אתה עושה פאונד לא אני

כי רוב מכשירי הפולי הם פאונד.

ועדין 55 פאונד ליד קידמית זה יפה.. ואני לא עושה 55 פאונד בפולי אני עושה פחות.

55 קילו זה המון ליד קידמית.. תנסה לעשות את המשקל הזה במוט w ותראה שצדקתי,וזה לא קילו.. אפילו תנסה 45 קילו, ותראה.

וגם עם אני טועה,למרות שרוב הסיכויים שלא,אין לך סיבה להעצבן.. זה רק פורום וחבל על העצבים שלך.

tomerA 19-02-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
כי רוב מכשירי הפולי הם פאונד.

ועדין 55 פאונד ליד קידמית זה יפה.. ואני לא עושה 55 פאונד בפולי אני עושה פחות.

55 קילו זה המון ליד קידמית.. תנסה לעשות את המשקל הזה במוט w ותראה שצדקתי,וזה לא קילו.. אפילו תנסה 45 קילו, ותראה.

וגם עם אני טועה,למרות שרוב הסיכויים שלא,אין לך סיבה להעצבן.. זה רק פורום וחבל על העצבים שלך.

אחי 55 פאונד אתה לא עושה יד קידמית? זה בקושי 10 כול צד במוט W

gil-Nissim 19-02-08 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
אחי 55 פאונד אתה לא עושה יד קידמית? זה בקושי 10 כול צד במוט W

חחח סליחה.. 55 קילו :laughing:

וזה יוצא,24.5 קילו,ודובר על פולי תחתון.

אני עושה בכל צד 15 קילו במוט w 8 חזרות,כבר רשמתי.

Logout 19-02-08 22:58

לא עושה מילטרי...
לחיצת כתפים עם מישקולות בודדות בישיבה- 18 וחצי כל יד 8x3 נקי...
מוט W בכיסא כומר אני עושה 12.5 כל צד של המוט....3X10

itaiprz1 19-02-08 23:01

טוב בוא ניהיה ברוגע ובסבבה.
אני יודע שזה 55 קילו אבל כדי שזה לא יהפוך למריבה מחר אני ילך למכשים ישים על 5 "פאונד"במכשיר ויחבר לזה מישקולת של 5 אם מה שאתה אומר נכון המשקולת של ה5 תרים את ה5 פאונד. אם לא אז היתבלבלתי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ