![]() |
בעיה קטנה , אני עכשיו בתקופה של המאסה , אבל מצד שני אני מתחיל להשמין מה לעשות?
מממ אני עכשיו רק רוצה לעלות במאסה.. כמה שיותר נקי:\
עליתי קצת בשריר בחודש האחרון כמו שצריך הצמאמן במכון אמר לי אבל מצד שני עליתי גם בשומן.. :\ יהיה לי תחת כזה שמן יותר וגם בבטן אומנם עדייןר ואים את הריבועים וזה אבל זה ממש מפריע לי.. אני לא מתצאמן על רגליים , רק מיום שני הזה שאני אעשה תוכנית חדשה.. מה אני יכול לעשות בשביל לרדת באחוזי שומן ולעלות כמה שיותר נקי ? האם לעשות ריצות לפני האימון ? אם כן כמה זמן ? לעבוד יותר חזק על רגליים בשביל לשרוף שמה באזור של הרגליים את השומן ?יש כזה דבר ? S: תודה! |
ציטוט:
2)למה אתה קורה "עליתי בשומן" 3)יש לך תפריט מסודר ? אם כן : כמה חלבון פחמימות שומן אתה צורך ביום (שפוך נתונים כמו שאמרתי) 4)מזה אתה לא מתאמן על הרגליים ? אתה רוצה להראות כמו דמות קומיקס ? |
חחח אממאוקיי
מטר 86 שוקל 81 14 אחוז שומן אוכל את התפריט של עלייה במאסה 4 זה שיש פה באתר .. ורק משיעשול י תוכנית חדשה ביום שני אני אתחיל להתאמן רגליים :( |
תנסה לתת גיוון באימונים זה יעזור
חוץ מזה עלייה באחוזי שומן רואים רק בכמה נקודות של האחוז שומן ככה שנוצרת אשלייה שפתאום עלית |
אחי שום ג'ינס לא עולה עליי :x
הייית 29 לפני שנה ( שקלתי 69 על מטר 84 ) עכשיו אני מידה 35 ( שוקל 81 על מטר 86 ) אני חס וחלילה לא שמן.. פשוט רק קצת תחת שגדל כי שמה אני משמין.. רק וקצת במותניים |
אם אתה חושב שהשמנת יותר מדי אולי תחטב קצת ואז תמשיך במסה ?
|
ממ לא יודע.. לא חשבתי על זה.. עד שעליתי קצת סוףסוף לאבד את זה בחיטוב כנראה?:\אבל אם אנייעשה 15 דק' חימום של ריצה איטנסיבית לפני אימון ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ