![]() |
תוכניות אימונים המתאימה לאדם בתקופת החיטוב
אוקיי, כרגע אני בתקופת החיטוב ואני רוצה להגיע לשיא, יש לי עוד כמה קילוגרמים נכבדים להוריד.
אז ככה, זה מה שחשבתי - כמה שיותר פעילות אירובית = יותר שריפת קלוריות = שריפת שומן. הנה: 15-20 דק' לפני אימון - תפוח/בננה/קפה קל. התחלה עם עבודה על ההליכון, 35 דק', 4 ק"מ. לאחר מכן עבודה על הקרוס טריינר שגם הוא טוב לרגליים ובכלל להזעה - 25 דק', מגיע לפעמים ל4-5 ק"מ. אחרי כל זה, בוודאי שמרגישים גמורים, אז לאחר מכן מתיחות 5 דק' ועבודה על משקולות קרוב לחצי שעה. עבודה על גב, טרפזים, חזה, יד אחורית, קדמית, רגליים, כתפיים - במינון נכון וכמה נמוך שאפשר. הורדתי קצת משקלים כי אני בחיטוב כרגע, האם זה נכון? ולאחר האימון - עבודה על הבטן, כפיפות בטן - 50x3. האימון הזה לוקח שעה וחצי+- תלוי. אחרי האימון, מגיע הביתה, מחמם ביצה חצי מבושלת, שם בצלחת 150 גרם קוטג', חותך כמה ירקות, 2 פרוסות לחם קל דיאטי ואוכל. ובערב מעדן או קפה עם סוכרזית. מה אתם אומרים? תודה D: |
רק זה מה שאתה אוכל בערב ? לא מספיק
תחשב את הbmr שלך ותבנה לך תמאזן קלורי של -500 לפי זה, וגם תחשב כמה אתה שורף ביום של אימון למשל אני שורף ביום רגיל בערך 2000-2100 קלוריות במנוחה, אם זה אימון אז זה 2500-2600 אז אם אני בחיטוב אני צריך לאכול 2000-2100 קלוריות... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ