![]() |
ריצה בבוקר על קיבה ריקה
אחרי שקראתי במספר מקומות שריצה על הבוקר(על קיבה ריקה) תורמת לשריפת שומן בצורה טובה יותר החלטתי לקחת את העניין הזה לתשומת ליבי ולהתחיל לממשו.
הבוקר יצאתי לריצה של 6 ק"מ על קיבה ריקה ובסיומי עשיתי 3 סטים של מקבילים מתח ושכיבות סמיכה. האם באמת לריצה בבוקר יש יתרון על ריצה אחה"צ בנוגע לשריפת שומן? על הדרך נתן דוגמה. נניח בנאדם א' אכל בלילה 400 ג' גלידה ואחריה הלך לישון,למחרת הוא קם בבוקר ויצא לריצה של 10 ק"מ האם מאגרי הגליקוגן שלו יתרוקנו או שבגלל הגלידה הריצה הזו לא נתנה לו כלום? |
ציטוט:
|
העניין של ריצה על הבוקר בגלל ה"מאגרים הריקים" הוא לא כ"כ קריטי ביחס לריצה אחה"צ, אין על זה כמעט יתרון, אם כבר החלטת לממש אל תצא לריצה בלי לשתות לפני ולאכול איזה משהו קטן כמו פרי.
|
ממש על בטן ריקה. !? אני לא חושב שזה טוב! אני בטוח שלא לא טוב..
עדיף שתאכל איזה משהו.. פחמימות זמינות או משהו בננה,תפוח וכאלה.. |
ציטוט:
|
אני לא חושב שיש ממש הבדל בין ריצת בוקר לריצה באמצע היום אבל חובה לאכול לפניי אימון
|
אם אתה לא תאכל משהו,אז לא יהיה לך כוח ועד שתתחיל לפרק שומנים זה יקח זמן
פעם אחת שאתה תתאמץ ממש קצת יותר אתה תתעלף אתה רוצה לשרוף שומן? תשרוף יותר קלוריות מאשר אתה אוכל |
אין בעיה ובריצה על הבוקר אבל אימון כח על תעשה ושהריצה לא תיהיה עצימה מדי
|
אני יש לי תגובה קצת אחרת..
בגלל שאני צריך להיות במשרד מקסימום בשמונה בבוקר אז אני מתאמן כל יום על הבוקר מתחיל את האימון שלי ב-6 וחצי בבוקר ישר למכון 6 פעמים בשבוע ועל בטן ריקה ללא שום אוכל מקסימום אם יש לי זמן מיותר אז אני שותה איזה כוס קפה חצי שעה לפני האימון אבל בד"כ גם זה לא. אני מתחיל את האימון שלי עם ריצה במהירות 12/13 חצי שעה ורק אח"כ עושה את האימון המשקולות בכל אופן בדרך הזאת כבר הורדתי 30 קילו ואני עדיין יורד וברוך השם אני לא שורף שריר אלא רק שומן והרבה.בכל אופן כל בנאדם הגוף שלו שונה ומגיב בצורה שונה למצבים שונים המלצתי לך היא תנסה את זה על קיבה ריקה תראה איך אתה מתקדם ואיך זה משפיע עלייך מקסימום אם זה יהיה לך קריטי ותרגיש שאין לך כוח להתאמן אז תאכל משהו קטן לפני האימון. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה |
ציטוט:
|
ריצה על הבוקר לפני ארוחת בוקר זה בעיניין של שריפת שומנים מוגברת, מאגרי הגליקוגן שלך ריקים ככה אתה שורף יותר שומן, אבל עדיין לא טוב לא להכניס לפה כלום לפני הריצה בבוקר.
אני מציע שייק חלבון ואז לרוץ. |
תשתה כוס קפה לפני.
בסה"כ מדובר בריצה של 30-40 דק' קל (ואולי קצת יותר) אתה יכול לאכול פרוסת דבש או עוגה אם הרעב מפריע לך. זה נכון שאתה רץ כביכול על הגלידה שאכלת ערב לפני, זה נכון יותר שאתה רץ על מה שאכלת באימון הקודם. שייק חלבון לא יעשה לך טוב לפני הריצה, אין לו משמעות אמיתית בתור אנרגיה לריצה- אז למה לשתות שייק. שורה תחתונה - זה בסדר גמור. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ