![]() |
Fxp בוי
וואלה מה הרבה פה נופלים עלי?! אז סבבה אני מ-FXP פורום של ילדי כאפות שחיפים אבל זה לא אומר שזה שאני משם אני גם כזה חלאס תנו לי להשתלב יפה בקהילה.
|
שלום :)
|
חחחחחחחחח להשתלב יפה בקהילה..
מי ישמע זה החיים האמיתיים.. כולה פורום |
בהתחלה חשבתי שכאן לפחות יש מתשמשים בוגרים לא כמו ב-FXP.
|
90 אחוז מההודעות שלך הם בדיבורים כללי
תסיק מסקנות לבד למה נטפלים אליך |
גם אצלי רוב ההדועות בדיבורים אבל הבעיה שהוא מfxp
חח שטויות מה את המתרגש חחח |
אז מה איך החיים ככה ? סבבה?
|
שמע חביבי...זה יקח טיפה זמן:)
תמשיך להגיב בפיתוח גוף תחרותי תקרא קצת מאמרים ותלמד:boxing: תיראה שתשתלב יפה ואחרי זה אתה תסתכל על הפורום של FXP ותירצה להקיא עליו ועל כל החברים השחיפים שלך משם אחי חחחחחחחחחחחחחח אני זוכר שהנאצים הקטנים האלה פתחו עלי פוסט חחחחחח שיבואו 2 השחיפונים שם ויעלו תמונות שלהם נריאה אותם מדברים כמו איתי יונה ההומו הזה שהעלה תמונות של ג'י קטלר חחחחחחחחחחחחח ואמר שזה הוא פחחחחחחחח ואמר "הידיים שלו(הכוונה לשלי) לא מספיק מנופחות" מזה החרא הזה? |
99% מהודעות ש'ך זה בדיבורים כללי.
:mellow: |
חחחחחחחח עד עכשיו העליה שלך ביד לא נראית לי הגיונית , זאת עליה שעושים בסייקל חחח:laughing:
ושמע בעניין הפורום גם פה זה לא המקום הכי טוב באו לפה מלא אהבלים בזמן האחרון... אבל עדיין יש פה כמה חבר'ה גדולים תודה לאל |
ציטוט:
|
אימלההההההההההה נכנסתי עכשו לfxp וקיבלתי התקף אסמה אני אומר לכם האנשים שם פשוט דפוקים בראש מסכנים עלובים חסרי ידע וכל מילה שאני יגיד תוסיף להם כבוד הקיצר כל אחד שם יותר הומו מהשני חח והם גם בני 13 כולם שם וחושבים שהם בודיבילדרים
|
שמע נתחיל בזה שתפסיק לכתוב בכחול :|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laughing: |
אי אפשר לעלות 2 סנטים בחודש, ושריר נטו אפשר לעלות רק חצי קילו בחודש, וגם אם עלית 5 קילו בחודש סביר להניח שעלית כמות נכבדת של שומן + נוזלים
|
חחחחחח שמע תתחיל עם זה שתפסיק לכתוב בכחול באמת זה אחד המעצבנים
ופשוט תפסיק להשתחצן ולפתוח כל הודעה שלך ב "תראו חודש שעבר ההיקף שלי היה 36.5 ועכשיו הוא 38" יאללה אל תחפור או שאתה לא יודע למדוד או שזה לא שריר מה שהעלה לך את ההיקף או שומן בהצלחה .. |
עזוב אחי, סתם חשים..
|
מה זה Fxp ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ