ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חחחחחחח אחד הדברים המצחיקים והמביכים שקרה לי היום במכון (https://israelbody.com/showthread.php?t=29062)

HareLevi 10-02-08 22:37

חחחחחחח אחד הדברים המצחיקים והמביכים שקרה לי היום במכון

אתם קולטים אני עושה לי בהארדקור רצחני 25 קילו יד קדמי בפולי תחתון, ופתאום באה איזה כוסית אחת לעשות סקוואט.
קיצר המכשיר אחד ליד השני ואני כולי בטוח היא כזאת עובברת בפוזה של כוסית.. קיצר השריר כולו מפומפם ואני גמור וזה חזרות אחרונות לא מצליח להעלות.. היא עושה לי פשששיי איזה שרירים מתחילה לגעת לי בבייספ עם האצבע חחחחחחח וכולי פדיחה וזה.. הייתה פצצה אחושרמוטה לפחות נתנה לי מוטיבציה להעלות את האחרון :d

ד"א .. משו לא קשור, איך יכול להיות שאני על 17 אחוז שומן וויש עדיין ריבועים? המאמן אמר לי מספיק לי גם 12 אחוז שייבלטו רצחח , יכול להיות?

Meir787 10-02-08 22:38

כי המכשיר לא מדוייק.

arbel2 10-02-08 22:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HareLevi
אתם קולטים אני עושה לי בהארדקור רצחני 25 קילו יד קדמי בפולי תחתון, ופתאום באה איזה כוסית אחת לעשות סקוואט.
קיצר המכשיר אחד ליד השני ואני כולי בטוח היא כזאת עובברת בפוזה של כוסית.. קיצר השריר כולו מפומפם ואני גמור וזה חזרות אחרונות לא מצליח להעלות.. היא עושה לי פשששיי איזה שרירים מתחילה לגעת לי בבייספ עם האצבע חחחחחחח וכולי פדיחה וזה.. הייתה פצצה אחושרמוטה לפחות נתנה לי מוטיבציה להעלות את האחרון :d

ד"א .. משו לא קשור, איך יכול להיות שאני על 17 אחוז שומן וויש עדיין ריבועים? המאמן אמר לי מספיק לי גם 12 אחוז שייבלטו רצחח , יכול להיות?

ואז היתעוררת ? :wub1:

Gil-G 10-02-08 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
ואז היתעוררת ? :wub1:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אווץ'............

Elevation 10-02-08 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HareLevi

פתרון אלטרנטיבי:

תפסיק להתאמן בבית ותגיד לאמא שלך להפסיק לגעת בך.

bigwave1 10-02-08 22:48

חחחחחח ארבל קרעת אותי מצחוק
זה היה ממש מתבקש

HareLevi 10-02-08 22:50

חחחחחחח שרמוטות.. מסתלבטים על חשבוני..
חבל לא צילמתי או משו..

HareLevi 10-02-08 22:55

חחח ראית מזה..
כל הקהל "הראל לוי נשמה"
אמא שלי קופצת בבית "אתה מכיר אותם? " D:

Gil-G 10-02-08 22:56

פאדיחות לטניס ההראל לוי הזה

goldBEN 10-02-08 22:57

אחי, זה כלום...
אני כולי מתמקם על פולי עליון, אוסף אנרגיות לקראת הסט האחרון, שואף, נושף, שואף ונושף ובוום נופל....המשקל היה על איזה 30 קילו...

Mazoz3 10-02-08 23:06

קורה לי כל כל אימון כמעט שבאים נוגעים אומרים לי איזה שרירים מה אתה לוקח כמה זמן אתה מתאמן וזה... מסתכלים וזה..... הבעיה שכל המכון שלי זה רק גברים :unsure:

ZoonD 10-02-08 23:19

לא קורה לכם דברים כאלה בבצפר ?
הכי פדיחות באמצע החצר תראה תראה את השרירים
מרימים לך תחולצה חופשי
כאילו אני חשפנית

אין צורך להתלהב :mellow:

gad57 10-02-08 23:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
אחי, זה כלום...
אני כולי מתמקם על פולי עליון, אוסף אנרגיות לקראת הסט האחרון, שואף, נושף, שואף ונושף ובוום נופל....המשקל היה על איזה 30 קילו...

וואי אחי כמה פעמים זה קרה לי...

Mazoz3 10-02-08 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zoond
לא קורה לכם דברים כאלה בבצפר ?
הכי פדיחות באמצע החצר תראה תראה את השרירים
מרימים לך תחולצה חופשי
כאילו אני חשפנית

אין צורך להתלהב :mellow:

חחח מי נוגע לי בחולצה יא סטלן.... באים עושים תעשה שריר אני מביא להם אחת והם שותקים חחח... אם זאת בת זה רגע מביך...

toxicity 10-02-08 23:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
חחח מי נוגע לי בחולצה יא סטלן.... באים עושים תעשה שריר אני מביא להם אחת והם שותקים חחח... אם זאת בת זה רגע מביך...

הרבה בנות דווקא נבוכות מבנים עם שרירים יחסית

TapuzSini 11-02-08 07:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
פתרון אלטרנטיבי:

תפסיק להתאמן בבית ותגיד לאמא שלך להפסיק לגעת בך.

חעחעחעחע!

eyalamzleg 11-02-08 08:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
הרבה בנות דווקא נבוכות מבנים עם שרירים יחסית

אלה אם הם היו גבר בעבר:laughing:

HareLevi 11-02-08 09:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gil-G
פאדיחות לטניס ההראל לוי הזה

למה ת'מלכלכך... שיחק דפקא טוב יום ראשון..
הוא עוד ישתפר ויכנס לטופ 100 לפחות

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ