ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מאיפה אפשר לקנות חלבון קזאין בלבד? (https://israelbody.com/showthread.php?t=29011)

rg12 10-02-08 00:31

מאיפה אפשר לקנות חלבון קזאין בלבד?
 
מאיפה אפשר לקנות חלבון קזאין בלבד?

rg12 10-02-08 19:18

מקפיץץץץ

arbel2 10-02-08 20:58

קזאין בפני עצמו לא ראיתי בשום מקום בארץ ,אבל יש בחנות חלבון המכיל גם מי גבינה וגם קזאין

http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=2

dvir_s 11-02-08 07:04

נראה לי קוטאג' חצי אחוז יספק את אותו אפקט של פירוק יחסית איטי, אם זה מה שאתה מחפש...
:unsure:

Sugarzaza 11-02-08 09:25

למוצר כזה אין שום פואנטה

Arsan 11-02-08 09:40

הטעם שלו דוחה שתדע

Zoska 11-02-08 14:38

מחזק את מה שאמרו פה מיותר לחלוטין למכור מוצר כזה...

אורי א. 11-02-08 14:55

אפשר להזמין מ-bb.com, יש שם 100% קזאין של אופטימום.

rg12 11-02-08 17:59

זה ממש לא מיותר, אני רוצה לקחת את זה לפני השינה.
אין לי זמן בדרך כלל לאכול לפני השינה אז אני שותה שייק, אבל חלבון מי גבינה הוא מאוד מהיר ואז הגוף כמעט כל הלילה בלי חלבונים, במיוחד אם השינה ארוכה.
לחלבון קזאין יש ספיגה איטית וזאת המטרה שלו.
הסיבה שלא מוכרים אותו בארץ זה בגלל שכולם משווים את זה לחלבון מי גבינה לאחר אימון והם אומרים שלא צריך קזאין כי הוא לא טוב אחרי אימון.
בחו"ל זה הולך חזק לפני השינה, פשוט שאם שותים שייק לפני השינה באופן קבוע אז עדיף מאוד קזאין.

arbel2 11-02-08 18:01

אם אתה מחפש חלבון לשייק לפני השינה הפרו קומפלקס יכול להתאים שיש בו חלבון ביצה שמתפרק לאט.

rg12 12-02-08 00:09

פרו קומפלקס אתה אומר...הממ...זה עדיין שייק של אחרי אימון, והוא לדעתי חצי מהיר חצי איטי, יעני הכל ביחד.
אני מעדיף לשינה משהו שבטוח יהיה מאוד מאוד איטי למשך כל ואם לא אז רוב הלילה.

gil-Nissim 12-02-08 02:28

אם אתה חושב שזה כזה משנה יש לך טעות.

כל עוד הכנסת במשך כל היום את כל מה שהגוף צריך.. זה מיותר.. הגוף לא לא ישרוף שריר במהלך השינה.. וגם לא אחרי... כך שמהירות הספיגה בכלל לא משנה, העיקר שבסופו של יום הכנסת X חלבון.

לפני כמה חודשים משה, פתח נושא על משהו מאוד דומה, תריץ חיפוש ותסיק מסקנות.. יש גם סימוכין לכך.

rg12 14-02-08 13:40

בזמן האחרון היה לי קצת חופש, זה אומר שאני כבר שבועיים עם שינה של 12-14 שעות ביום, אני מתעורר על בטן ריקה רצח.
רוב הבניה של השרירים מתבצעת בלילה, שהגוף משלים את עצמו ומתחדש, ובשביל זה צריך ארוחה טובה לפני השינה, בעיקר של חלבונים איטיים.
לפי מה שאתה אומר אני צריך לאכול ביום למשל 200 גרם חלבון, ובשעה 22:00 אכלתי את כל הארוחות כולל 200 גרם חלבון, ונגיד אני הולך לישון ב00:00, וקם בשמונה, נראה לך באמת שהחלבון יספג כל כך לאט?

arbel2 14-02-08 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rg12
בזמן האחרון היה לי קצת חופש, זה אומר שאני כבר שבועיים עם שינה של 12-14 שעות ביום, אני מתעורר על בטן ריקה רצח.
רוב הבניה של השרירים מתבצעת בלילה, שהגוף משלים את עצמו ומתחדש, ובשביל זה צריך ארוחה טובה לפני השינה, בעיקר של חלבונים איטיים.
לפי מה שאתה אומר אני צריך לאכול ביום למשל 200 גרם חלבון, ובשעה 22:00 אכלתי את כל הארוחות כולל 200 גרם חלבון, ונגיד אני הולך לישון ב00:00, וקם בשמונה, נראה לך באמת שהחלבון יספג כל כך לאט?


מה שאתה עושה זה ניתוח יתר ,אתה רוצה חלבון שמתפרק לאט ? תאכל טונה או משהו שכזה לפני השינה ,תכניס עוד ארוחה בשרית לפני שאתה סוגר יום ,זה לא כזה מסובך ,הייתה תקופה שהיה לי קצת יותר תקציב (לפני שנעשתי חייל) והארוחה שלי לפני השינה הייתה סלמון ואורז מלא. יש לך מלא אופציות חוץ משייק ,אתה פשוט מתחמק מלאכול

ואני עדיין ממליץ על הפרו קומפלקס, מנת הגשה של 55 גרם חלבון סוגרת לך הרבה פינות.

ShaI^MymoN 14-02-08 17:45

פרו קומפלקס באמת חלבון פצצה

rg12 14-02-08 18:50

פרו קומפלקס מאוד יקר, והם עושים מזה הרבה יותר ממה שזה, זה כולה שילוב של חלבון מי גבינה וחלבון ביצה והם אומרים שזאת טכנולוגיה חדישה שלא נראתה כמותה, נו באמת, בולשיט של ילדים, חלבון זה חלבון גם אם זה של אופטימום וגם אם זה של חברה לא מוכרת בכלל.

ארבל: אני מתחמק מלאכול? זה ממש מעליב, לא אני לא, אם היית מכיר את הלוז שלי וכמה זמן לוקח לי לאכול, וכמה שעות שינה יש לי ביום רגיל (לא להחשיב את השבועיים האחרונים שאני בחפש"ש), אז היית מבין כמה אין לי זמן לאכול לפני השינה, ותאמין לי שאפילו השייק זה כבד עלי שאני מגיע כבר קרוב למיטה, אני פשוט נופל בסוף יום.
בקיצור חשבתי להזמין חלבון קזאין או חלבון ביצה. מה עדיף?


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ