![]() |
מישהו מפה היה כבר בגאלה ?! אהבתי ממש.
הייתי אתמול בגאלה פעם ראשונה, כל כך נהנתי, אווירה, מוזיקה, בנות, פשוט מושלם.
סלקציה רוצחת, אין ערס אחד! הכל איכותי, בנות יפות באמת, לא פאקצות, בקיצור שווה אהבתי. מישהו היה בגאלה? אני עומד לחרוש כל שישי על המועדון הזה :p |
יש כל שישי שני לא ?
|
תן פרטים על המקום אחי
|
כולם שם לובשים סקיני?
|
ציטוט:
חחחחחחח גדול...... |
אתה גר בחיפה?
|
הייתי שם מזמן איך המקום השתנה משו? שווה ללכת אתה אומר?
|
ציטוט:
מקום טוב חחחחחח |
לא צריך להסחף !
מועדון סבבה אבל יש טובים ממנו בוא ל"מודה בר" בלב המפרץ ליד תיכון ת''א תראה מזה מועדון |
ציטוט:
חזק. |
מועדונים בחיפה והאזור לא משהו, אם כבר רז רק אולטראסאונד וטרמינל.
|
חרא של מקום..
יש שם רק פריקים ואימואים...כל הבני מיעוטים של הקריות והסביבה מגיעים לשם חח |
הייתי שם פעם אחת.. מקום סבבה..
יש את כל סוגי האנשים חוץ מערסים |
חחחח אני שם כל שבוע כמעט
אתמול הייתי גם הייתי עם ז'קט כזה לבן וגם הלכתי עם גופיה לבנה חח הייתי עם הזה שהתחרה בהכי סקסי זה עם הכובע חח =) |
ציטוט:
פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק חחחחחחחחחח גמאני רציתי להעלות אני זה עם הקפוצ'ון של הפסים שחור אפור, התנשקתי עם איזה אחת באדום בכלוב מלא זמן אם ראיתה , אז זה אני חחח =] ואתה אחד הפדחנים וואי חח |
לא אחי אני חבר של זה שעלה ... הייתי איתו הרבה :) גם הוא היה עם ז'קט לבן וגופיה לבנה אז.. חח
לא ולא ראיתי אותך חח בקטנה .. יש לך תמונות מאתמול ? או של הפנים שלך אולי אני יזהה אותך? הייתי עולה אבל אני על 15 אחוז שומן :( חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיעלו התמונות לאקסייט אני יביא לך תמונות שלי , אני וחבר שלי הצטלמנו עם הכושי, הכושי עשה שריר , עשיתי גם השתקתי אותו חחהחעחע אני יביא לך תתמונה של זה הכושי הזה היה אחד הסטלנים חחח הוא בא אלי לאוזן "west Coast!! Tupac Mannn!" |
ציטוט:
|
חח גם אני הייתי אתמול הרג אותי ההוא ששלף תבלבולהה חחח
הייתי עם כובע צמר כזה לבן חחח נראה לי היחידי במועדון , ואיזה סלקציה טובה ? חצי מהחברים שלי לא הכניסו חרא סלקצייייייה ובאמת שהם לא ערסים אני לא ואמר סתם |
הפסקתי ללכת לשם מלפני שנתיים ...היה תקופה מסויימת שהערסים שלטו שם
וזה מה שיקרה שוב ..אחרי שזה יחזור למה שזה יהיה ..הערסים יתחילו לבוא ואז כל הנורמלים יעופו משם |
ציטוט:
אתה חורש על הנתנזון הא :P ראיתי מלא תמנות שלך:flowers: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ