![]() |
מישהו יודע משהו על פלוגת חילוץ והצלה?
אני יודע שהבני זונות רוצים אותי לאלקטרוניקה אבל אני מאמין שאם אני אעשה בעיות בבקום
אני יוכל להגיע לפלוגת חילוץ והצלה הזאת כי הם מתגייסים באותו יום לפי מה שקראתי בויקיפדיה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...A6%D7%9C%D7%94 הם נשמעים ממש סבבה מישהו יכול לתת עוד מידע? (קוראים להם גם פלח"צ או פלחיסטים) |
זה לא 669?
|
יש לי חבר שהיה שם , עכשיו הוא יוצא כי הוא שבר את הרגליים בהתהפכות האמר ומשתקם...
בכל מקרה הוא מספר שהרמה שם מאוד גבוהה...מאתגר לא פחות מביחידות הקרביות...אומר שהשירות מאוד מעניין |
אחרי כמה דברים שקראתי זה כבר לא נשמע ממש סבבה חחחח
מישהו יכול עדיין לשפוך מידע אמין? |
ציטוט:
זאת יחידה של פיקוד העורף |
נו סיירת 669...
עם זה זה ,זה מטורף!!!!! הגיבוש מאוד קשה .. אבל עם אני לא טועה לשם אפשר להגיע דרך הגיבוש של מטקל ,שלדג.... אממ אני לא יודע פשוט לאן הם מתקשרים(צנחנים,גבעתי וכו'...).. |
ציטוט:
|
מה אתם סתומים איך הגעתם בכלל ל669? 669 זה חה"א בכלל והיא "יחידת החילוץ וההצלה בהיטס של חה"א" ופה זה יחידה ששייכת לפקע"ר=חיל היבשה!
|
ציטוט:
|
יש לי חבר שעושה עכשיו את הקורס שם, יציאות שבוע שבוע (פינוק), לפי מה שהבנתי כל היום אתה יושב משחק בלייסטיישן ושמשהו קורה חלילה אתה בא ומפנה את האיזור (מטוסים וכו').
|
ציטוט:
האמת שקראתי הרבה על היחידה והם השתפרו מאוד ממה שהם היו בעבר יש מצב ששווה ללכת לשם.. אני עדיין בבירורים לא יותר מידי קרבי, לא יותר מידי ג'ובניק.. יושב עלי סבבה |
תאכלס, גם אחלה יציאות
מה התאריך גיוס של זה? |
ציטוט:
זה התאריך שנתנו לי הם מייעדים אותי לאלקטרוניקה אבל אם אני אעשה רעש אולי אוכל לקבל פלחה"צ כי נחל קצת אבוד בנתיים אבל never say never |
הלוואי וישימו אותי במד"ס :(
|
ציטוט:
אני מת לדעת.. |
מחבר ששירת שם הם טחנו את התחת בקווים ,תפסו קו בכלא מגידו ועשו שמירות 4-4
|
פרטים כמו מה למשל? אם תרוצה בכיף אני אדבר איתו
|
ציטוט:
מה זה טחנו בקווים? פוצצו ערבים? :unsure: |
ציטוט:
אבל אם לא אז תברר איך היציאות, מה הם עושים בתאכלס, אם הוא ממליץ, אם שירות מעניין כל מיני כאלה.. |
הוא עוד חודש מסיים רק את הקורס, אני יביא לך מחר את האייסי שלו תדבר איתו :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ