![]() |
שאלה על ריצה.
שלום לכולם :)
אני חדש פה באתר אז אני מקווה שלא עברתי על החוקים. יש לי שאלה אני שוקל 49 גובה 1.60 בן 15 ווחצי. אני רוצה להתחיל לרוץ לשפר סיבולת זה חשוב לי מאוד אבל אם אני ירוץ זה יגרום לי לרדת במשקל? אני מפחד לרדת במשקל כי אני מאוד רזה לגיל 15 ווחצי 49 זה לא נורמלי לגילי :( אני יכול לרוץ בלי לפחד להרזות ? :) אני לא מבין בזה כלום אז סליחה על הבורות :wub1: תודה אנשים!:sbb4: |
אם תאכל הרבה כל יום אין סיבה שתוריד הרבה משקל.
|
תודה על שהגבת לי אחשלי !
אני מקווה שבעזרת ה' אני יקבע פגישה עם גיל נבנהתוכנית שתעזור לי לעלות במשקל שאני לא יהיה שחיף חח אבל אחי אם אני יואכל לפי התוכנית נגיד אני מכניס 3 אלף קלוריות וגם ירוץ זה יוריד לי את הקלוריות לא חח? אני לא מבין בזה כלום ומפחד לעשות טעויות. שבוע טוב |
זה יוריד לך קלוריות אבל בטח ובטח ובטח שמריצה אתה לא תשרוף 3000 ! גם 500 אתה לא תשרוף.... 20 דק' של ריצה , 10 קמ"ש, 300 קלוריות +/- אני שורף במכון... (16, 1.81, 74)
|
ציטוט:
|
אני במקומך לא עושק בפעילות אירובית ביכלל. אבל זה רק אני.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תקח עצות לפיתוח גוף אם אתה רוצה לרוץ טוב, לך לאנשי המקצוע בישראלבודי שיבנו לך תפריט ובכך לא תרד במשקל. בנוגע לריצה יש מאמנים במרכז האתלטיקה בהדר יוסף, הם מאמנים כל ערב ב 19:00 ועזוב אותך מנתונים BMI למינהם, אנחנו לא מחפשים להיות נורמלים:11: |
תעשה אינטרוולים בשביל סיבולת, הייתי ממליץ לך על ספרינטים בעליות או מדרגות..
|
ציטוט:
כל האימוני אינטרוולים, ספרינטים ועליות הם לאחר תקופת הכנה, אפשר לרוץ במדרגות עצה:לא לומדים לרוץ בפורום, אתה יכול לשאול שאלות אבל אף אחד לא יכול לתת לך תשובות לכל נושא. |
סיבולת רק ספרינטים תאכל כמו שצריך לא יקרה כלום לא תרד ממש מכמה ספרינטים
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ