![]() |
דו''ח וינוגרד המלא יוגש לרה''מ
לאן זה יתפתח?
אולמרט יתפטר? הכנסת תתפזר? או שבכלל לא מעניין אותכם? אני אישית בקושי יוצא לי לראות\לקרוא על אקטואליה ואני חושב שאחרי הדו''ח יהיה בחירות חדשות... מה איתכם? |
לאן זה כבר יכול להתפתח, אולמרט הזה עקשן, מתעקש להיות ראש ממשלה ואף אחד לא רוצה אותו שם. זה לא משנה אבל, אף אחד לא ירוץ לבחירות, כי אין במי לבחור. אהוד ברק? ביבי? כל אחד מהם יותר מפגר מהשני. היתכן שהסיבה שאולמרט עדין ראש ממשלה כי הוא הרע במיעוטו.
|
ציטוט:
וואלה רן איכזבתה אותי אם כבר ביבי הרע במיעוטו ברק היה ראש הממשלה הכי גרוע בישראל בכל הזמנים פשוט הרס הכל |
חבורה של מושחטים יש לנו בשילטון אני אישית לא סומך על אף אחד
|
שיגישו לו אנטרקס במכתב לבן :):):):) :character63:
|
מישהו כאן רואה את גאידמק בעל מפלגת "צדק חברתי" כראש ממשלה?
אני אישית לא חושב שזה כל-כך רחוק עד שזה יקרה |
גאידמק ראש ממשלה חחחח חבר כנסת הוא לא יהיה אתה רוצה אותו ראש ממשלה
|
ציטוט:
אולמרט לא יתפטר לעולם כל עוד יהיו בחירות חדשות ולא תהיה לו ברירה |
עדיף את אריאל שרון כשהוא בקומה. הוא יכול לעשות יותר מאשר כל מועמד אחר לראשות הממשלה
|
מה אתם משחקים אותה.. מה כבר אתם הייתם עושים אם הייתם ראשי ממשלה.. כל אחד חושב זה שכונה, זרקו קאסם בוא נמחוק אותם זה לא עובד ככה אתם לא יודעים איזה לחץ עומד להם על הראש
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הפסקנו לספק דלק לרצועה ישר עשו רעש במועצת הבטחון, בום ישר שלחו להם דלק. הקסאמים מיוצרים במחרטות בעזה.. אתה מבין? הדלק שלנו זה מה שמספק חשמל במחרטות האלו שמישם מייצרים את רקטת הקסאם שנזרקת עלינו. ציטוט:
הצ'צ'נים עשו בלאגן לרוסים, אתה חושב עיניין לרוסים את התחת מועצת ביטחון או ג'ורג' בוש ג'ורג' שמוש.. הלכו החריבו להם שם כפרים שלמים על יושביהם. אבל ישראל מדינה קטנה וכל ארצות ערב יחדיו גדולות עלינו. אז אמריקה ובעלות הברית מגינות על הגב שלנו, ובגלל זה אנחנו צריכים לשאול אותם לגבי כל פיפס. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ