![]() |
כנסו כולם רגעץץץץ
מישהו יכול להביא משהו תקציר טוב של התוכן של הספר בעל זבוב אבל לא תקציר של שתי שורות משהו שתי דפים ככה לפחות כדי שזה יהיה תקציר טוב ואני לא יפספס פרטים... לא יענו משהו לעומק רק התוכן
הקיצר למי שיש שילח לי לינק אל זה... |
לתת לך תקציר זה קצת בעיה.
יש סרט קולנוע שהוא יחסית די נאמן לספר הספר בעצמו מאד מאד מאד מעניין (הוא גם לא כזה ארוך) נסה להשיג את הסרט באחת מהספריות. אם לא תשיג תגיד לי ואני אנסה להשיג לך |
יש לי מבחן עוד שלוש ימים ולך תקרא מאתיים עמודים אין עכשיו לך תמצא את הסרט זה בעייה וואי איזה ביאוס למי יש כוח לקרוא את כול החרא הזה עוד יש לי ללמוד על אדיפוס המלך שכבר קראמו ועברנו על הכול בכית שנה שעברה...
|
איפה אתה גר? כי אם אתה גר באיזור המרכז אתה תמצא את זה בכל ספריית וידאו שמכבדת את עצמה. במקרה הכי גרוע אתה מרים מחר טלפון על הבוקר לספריה שנקראת "האוזן השלישית" ומבקש שישלחו לך את זה בדואר מהיר. תוך שעה וחצי של סרט אתה יודע מה קרה שם
ואפילו תהנה |
חח לא אני לא גר באיזור שם וסרט לא יעזור לי כי אין לי וידאו או דיוידי בבית
|
|
אין כתוב שם שתי שורות וחצי צריך להבין את כול תוכן ממש
|
ציטוט:
אם אני זוכר את הספר הכי משעמם שיש ילדים ניצולים ממטוס .... מקימיים חברה בלי בנות "אידיאלית " ואז נהפכים למשוגעים .. יש 2 מנהיגים אחד שמזכיר את היטלר והשני מישהו אחר לא זוכר מי אחרי זה מתחלקים ל2 שבטים ואז צדים את האחרון שנשאר שפוי ובסוף מציליםאותם אה ובעל הזבוב הוא איש שנפל ממטוס על ההר והם מפחדים ממנו חושבים הוא מפלצת עד שלבסוף רואים אותו מגלים אדם מת זהו כול הספר הזה לקח לי איזה חודש + לקרוא כול יום איזה שורה ונירדם בעע אל חרוט בזיכרון :( |
אני אנסה לחפש לך מחר בספריה אצלנו בביס חומרים על בעל זבוב אם יהיה לי אני אודיע לך בפוסט הזה ותשאיר מספר פקס או משהו כדי שאני אשלח לך
|
ווואייייייייייייייייייייייייי אין לי כוח איך אני יוצא מזה..... 204 עמודים
אם תחברו את כול הספרים שקראתי כול החיים שלי זה לא נראה לי יגיע ל204 עמודים |
למתי אתה צריך את זה?
|
כי יש לי מבחן וכנראה יהיה אולי עוד מבחן אחד ואז המתכונת והבגרות
אז במבחן הזה ישאלו שאלות יענו אבל רק על התוכן אבל יענו תוכן שאתה מבין ממש מה קורה בסיפור ולא חפיף כזה וכם יש אדיפוס שעברנו עליו בכיתה אז משם אני יכול לקרוא.. המורה שבתה אז זה המבחנים היחידים שיהיו לי אז יהיה להם משקל גדול יותר וחוץ מזה אני יצטרך לדעת תתוכן לבגרות |
אני חושב שלאח שלי נשארו סיכומים משנה שעברה, יש מצב אני אצא צדיק ואני אעתיק לך אותם.
תלוי ללמתי זה |
אני צריך תתוכן נטו לו את כול המוטיבים והשטיות האלה
ואם תצליח להשיג לי אני יודה לך מאוד.............. |
מה תעשה רק עם התוכן?
אף מורה לא שואל "מה מסופר פה ופה" בדרך כלל שואלים דרכי עיצוב של הסיפור,מוטיבים,דמות מרכזית..וכו'.. יש לי אחלה סיכומים בבית של המורה,אבל ביומיים זה מאוחר מדי..זה הרבה חומר יחסית בעל זבוב. תנסה להוציא אישור מחלה ופשוט ללמוד לזה כמו שצריך ולגשת במועד שהמורה תקבע לך(אתה חולה אין מה לעשות!) בקיצור,עם תוכן אתה יכול לנגב את התחת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ