![]() |
שאלה בקשר לגילוח [ כן אני עוד ילד מושפע שרוצה זיפים ]
השאלה שלי אם זה יעזור לי להתגלח בפנים עם סכין גילוח רגיל במקום המכונה שלי, כי יש לי שיערות קטנות כאלה בפנים אם אתם יודעים למה אני מתכוון :/
אני בן 17וחצי ועדיין אני חלק, מצד אחד זה מבאס אבל מצד שני כולם אומרים שזה עדיף :o אז השאלה שלי האם זה יעזור בכלל להתגלח עם סכין גילוח או שעדיף פשוט לחכות .. תודה |
לחלק מהאנשים הזה עוזר לא תמיד אבל.
|
תחכה... אני לא חיכיתי עכשיו צומח לי לא מלא... זה אומר שערה פה שערה שם זה ממש לא יפה עדיף שתחכה בסוף זה יהיה לך
|
חח אחי באלוהים בדיוק ביוק במצב שלך הייתי התחלתי להיתקלח פעם בשבוע סתם ככה כל כל הפנים אפילו אם אתה לא ראוה שערות אחרי תקופה אתה תראה שיער אחי בכל מקוםגם על הגב חחח
|
ציטוט:
|
אנ הכי חלק בארץ אני עוד מעט בן 18 ועזבו את זה שלא התגלחתי בחיים אפילו אין לי שפם בר מצווה עדיין
|
ציטוט:
|
למה באמת התחלת להתקלח פעם בשבוע לעזעזל?
|
אחי אתה בסוף תצטער על זה... אבל לא משנה..
תיקח סכין ופשוט כול פעם שגודל לך שערה או שתיים חחח תגלח אותה ככה במשך פעם פעמיים בשבוע ואז תראה אחרי חצי שנה יהיה לך יער חעחעח בהצלחה במאסה שערות חחחחח |
ציטוט:
אם התכוונת להתקלח אז עצוב מאוד שרק פעם בשבוע :] |
ציטוט:
|
אם כבר משהו יעזור לך להצמיח זקן עבות, בהתחשב בזה שאתה נער, זה תלישה של השערות מהשורש.
|
לפי מה שהבנתי, אין קשר בין גילוח לגדילת השיער. מה שכן, אלבישון נתן עצה שאני לא יודע איך, אבל לפעמים היא עוזרת...
|
ציטוט:
קצת טסט' אנטט יעשה את העבודה אני מאמין P: |
זה סתם מיתוס, להתגלח יותר לא יעזור לך
|
ציטוט:
תראה, הגילוח עצמו לא יעשה כלום, הציפורניים והשיער מיוצרים מקרטין, אם תשבור את המשך הציפורן/שיער, זה לא ישפיע על הזקיק, מאחר שהקצוות נטולות תאי עצבים "מתות", נניח. ההבדל הוא, שלשיער יש מחזור צמיחה של 3 שנים, עם שלושה שלבי צמיחה... כל הריטואל הזה, מאז שזקיק נוצר עד שהוא גווע, אורך שלוש שנים.... זה אומר, שאם אתה ילד בן 18, יכול להיות שהשערות שעל הפנים שלך שם מ15, לדוגמא. זאת הקצנה, אבל אפשרות. זה אומר, שאם תתלוש אותן מהשורש, השיערות הבאות שיצמחו לך יהיו בהתאם לרמות האנדרוגניות והתכתיבים האנדוקרינולוגים של בחור בן 18.... שזה... כבר יותר סביר שיצור זקן. זה הכול. |
אז אתם אומרים שזה יכול לעזור? ותודה על ההסבר המלא ^
טוב ננסה חח.. אין לי מושג איך להתגלח עם סכין, ואין לי קצף גילוח Xdd :< |
ציטוט:
פאק ! לך תרצה באונברסיטה אחי :jockey: |
ציטוט:
אקסיביט אתה בן 17.5 ואתה לא יודע להתגלח? אה ותעשה בדיקת טסט', יש מצב שיש לך טסטסטרון של ילדה בת 12. |
ציטוט:
אבל אולי זאת סתם גנטיקה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ