ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שאלה בקשר לגילוח [ כן אני עוד ילד מושפע שרוצה זיפים ] (https://israelbody.com/showthread.php?t=28196)

Exhibit 28-01-08 00:32

שאלה בקשר לגילוח [ כן אני עוד ילד מושפע שרוצה זיפים ]

השאלה שלי אם זה יעזור לי להתגלח בפנים עם סכין גילוח רגיל במקום המכונה שלי, כי יש לי שיערות קטנות כאלה בפנים אם אתם יודעים למה אני מתכוון :/
אני בן 17וחצי ועדיין אני חלק, מצד אחד זה מבאס אבל מצד שני כולם אומרים שזה עדיף :o
אז השאלה שלי האם זה יעזור בכלל להתגלח עם סכין גילוח או שעדיף פשוט לחכות ..
תודה

Danzig 28-01-08 00:32

לחלק מהאנשים הזה עוזר לא תמיד אבל.

gad57 28-01-08 00:36

תחכה... אני לא חיכיתי עכשיו צומח לי לא מלא... זה אומר שערה פה שערה שם זה ממש לא יפה עדיף שתחכה בסוף זה יהיה לך

Naor Pinto 28-01-08 00:53

חח אחי באלוהים בדיוק ביוק במצב שלך הייתי התחלתי להיתקלח פעם בשבוע סתם ככה כל כל הפנים אפילו אם אתה לא ראוה שערות אחרי תקופה אתה תראה שיער אחי בכל מקוםגם על הגב חחח

Danzig 28-01-08 01:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naor Pinto
חח אחי באלוהים בדיוק ביוק במצב שלך הייתי התחלתי להיתקלח פעם בשבוע סתם ככה כל כל הפנים אפילו אם אתה לא ראוה שערות אחרי תקופה אתה תראה שיער אחי בכל מקוםגם על הגב חחח

:ohmy:

Eskimo :-) 28-01-08 01:06

אנ הכי חלק בארץ אני עוד מעט בן 18 ועזבו את זה שלא התגלחתי בחיים אפילו אין לי שפם בר מצווה עדיין

Naor Pinto 28-01-08 01:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
:ohmy:

?????מה מפתיע אותך אחי?

Dino Psaras 28-01-08 02:27

למה באמת התחלת להתקלח פעם בשבוע לעזעזל?

YOSI111 28-01-08 02:44

אחי אתה בסוף תצטער על זה... אבל לא משנה..

תיקח סכין ופשוט כול פעם שגודל לך שערה או שתיים חחח תגלח אותה ככה במשך פעם פעמיים בשבוע ואז תראה אחרי חצי שנה יהיה לך יער חעחעח

בהצלחה במאסה שערות חחחחח

Yoshi-Moto 28-01-08 06:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Naor Pinto
?????מה מפתיע אותך אחי?

להתגלח* לא להתקלח.
אם התכוונת להתקלח אז עצוב מאוד שרק פעם בשבוע :]

TapuzSini 28-01-08 07:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eskimo :-)
אנ הכי חלק בארץ אני עוד מעט בן 18 ועזבו את זה שלא התגלחתי בחיים אפילו אין לי שפם בר מצווה עדיין

O_O:ohmy:

Elevation 28-01-08 07:13

אם כבר משהו יעזור לך להצמיח זקן עבות, בהתחשב בזה שאתה נער, זה תלישה של השערות מהשורש.

Veron 28-01-08 08:18

לפי מה שהבנתי, אין קשר בין גילוח לגדילת השיער. מה שכן, אלבישון נתן עצה שאני לא יודע איך, אבל לפעמים היא עוזרת...

SiX PACK 28-01-08 08:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Veron
לפי מה שהבנתי, אין קשר בין גילוח לגדילת השיער. מה שכן, אלבישון נתן עצה שאני לא יודע איך, אבל לפעמים היא עוזרת...

זה נכון מה שאתה אומר, חשבו את זה פעם, אבל זה הוכח אחרת. מה אלביישון אמר..?

קצת טסט' אנטט יעשה את העבודה אני מאמין P:

Gootche 28-01-08 09:45

זה סתם מיתוס, להתגלח יותר לא יעזור לך

Elevation 28-01-08 11:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
זה נכון מה שאתה אומר, חשבו את זה פעם, אבל זה הוכח אחרת. מה אלביישון אמר..?

קצת טסט' אנטט יעשה את העבודה אני מאמין P:

תראה, הגילוח עצמו לא יעשה כלום, הציפורניים והשיער מיוצרים מקרטין, אם תשבור את המשך הציפורן/שיער, זה לא ישפיע על הזקיק, מאחר שהקצוות נטולות תאי עצבים "מתות", נניח.

ההבדל הוא, שלשיער יש מחזור צמיחה של 3 שנים, עם שלושה שלבי צמיחה... כל הריטואל הזה, מאז שזקיק נוצר עד שהוא גווע, אורך שלוש שנים....

זה אומר, שאם אתה ילד בן 18, יכול להיות שהשערות שעל הפנים שלך שם מ15, לדוגמא. זאת הקצנה, אבל אפשרות.

זה אומר, שאם תתלוש אותן מהשורש, השיערות הבאות שיצמחו לך יהיו בהתאם לרמות האנדרוגניות והתכתיבים האנדוקרינולוגים של בחור בן 18.... שזה... כבר יותר סביר שיצור זקן.

זה הכול.

Exhibit 28-01-08 12:39

אז אתם אומרים שזה יכול לעזור? ותודה על ההסבר המלא ^
טוב ננסה חח.. אין לי מושג איך להתגלח עם סכין, ואין לי קצף גילוח Xdd
:<

ZoonD 28-01-08 13:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation
תראה, הגילוח עצמו לא יעשה כלום, הציפורניים והשיער מיוצרים מקרטין, אם תשבור את המשך הציפורן/שיער, זה לא ישפיע על הזקיק, מאחר שהקצוות נטולות תאי עצבים "מתות", נניח.

ההבדל הוא, שלשיער יש מחזור צמיחה של 3 שנים, עם שלושה שלבי צמיחה... כל הריטואל הזה, מאז שזקיק נוצר עד שהוא גווע, אורך שלוש שנים....

זה אומר, שאם אתה ילד בן 18, יכול להיות שהשערות שעל הפנים שלך שם מ15, לדוגמא. זאת הקצנה, אבל אפשרות.

זה אומר, שאם תתלוש אותן מהשורש, השיערות הבאות שיצמחו לך יהיו בהתאם לרמות האנדרוגניות והתכתיבים האנדוקרינולוגים של בחור בן 18.... שזה... כבר יותר סביר שיצור זקן.

זה הכול.

פאק !
לך תרצה באונברסיטה אחי
:jockey:

P-a-n-1-c 28-01-08 13:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Elevation

זה הכול.

שעווה בפנים? :flowers:

אקסיביט אתה בן 17.5 ואתה לא יודע להתגלח?

אה ותעשה בדיקת טסט', יש מצב שיש לך טסטסטרון של ילדה בת 12.

gman 28-01-08 14:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
שעווה בפנים? :flowers:

אקסיביט אתה בן 17.5 ואתה לא יודע להתגלח?

אה ותעשה בדיקת טסט', יש מצב שיש לך טסטסטרון של ילדה בת 12.

תכלס, זאת גם המחשבה שעברה לי בראש, במיוחד בהתחשב בזה שפעם הוא פתח דיון שהוא לא גודל...
אבל אולי זאת סתם גנטיקה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:12.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ