![]() |
בעיה ב-YouTube
בזמן האחרון התחילו להיות לי בעיות ב-YouTube הסרטונים עולים אחרי הרבה זמן,ואחרי שהם עולים יש תקיעות כל כמה שניות והסרטון לא רץ חלק ואי אפשר ליראות ככה כלום,צריך לחכות שעות
זה התחיל לי לא מזמן משהו כמו שבוע עד לפני שבוע הכל היה מצויין היה מריץ לי סרטונים בלי תקיעות,בלי בעיות שום דבר דרך אגב יש לי אינטרנט 3 מגה של נטוויז'ן עם זה עוזר לכם רשת בין שתי מחשבים נייח ואלחוטי כולל ראוטר והמחשב לא עמוס,נקי ולא מותקנות בו שטויות זה אני יכול לתת לכם מילה. למישהו יש מושג על הבעיה? הייתה לכם בעיה דומה? תודה מראש לעוזרים :) |
איקספלורר\ פיירפוקס ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ביג באג נעלם מהשטח !!!!!!! פשוט חוסר כבוד ! :diractor:
|
זה קורה לך בשעות מסויימות או שכל היום זה ככה?
|
ציטוט:
אפילו בלילה ב4-3 בלילה שהאינטרנט לא עמוס ואין הרבה אנשים ברשת כל 4-3 שניות נתקע. |
הייתה לי הבעיה, עברה
|
תמחוק קוקיז,תדבר אם הטכנאי שלך תבדוק שאנשים אחרים לא משתמשים לך במודם
|
תעשה סריקה,אולי יש לך וירוס.
מחק עוגיות. |
קודם כל תודה לכל אלה שיגיבו ועזרו חברה המחשב נקי אין וירוסים אין קוקיז אף אחד לא משתמש במודם האינטרנט בגלישה רץ מוריד מ-HTTP על 400 כמו שהוא אמור להוריד ב-3 מגה אני לא מבין מה הבעיה ב-YouTube וזה גם בשאר האתרים שמעלים סרטונים יש תקיעות וזה טוען שעות את הסרטון,עד לפני שבוע הסרטונים היו רצים והכל היה בסדר גמור. דיברתי עם נטוויז'ן,הם בדקו אצלהם במערכת הכל בסדר הכל מתפקד כמו שצריך הם אמרו לי הראוטר,המודם הפיטרון היחידי שנשאר לי כנראה זה לפרמט תמחשב.... |
מישהו?
:) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ