![]() |
פוסט הציטינג הגדול
רעיון שכל אחד יכתוב מהו הציטינג המועדף שלו, בכל מקרה אני בתקופת מאסה ככה שאני לא ממש מתחשבן, היום דפקתי 3 טילונים של מגנום, חולה על זה ממש כמו ילד.
מה איתכם? ד.א , אתם לא מתביישים , לחבר ותיק כמוני יש ירוק אחד מסכן? :ohmy: |
בונא אתה עושה מלא ציטים את אה ?
גם הציט המוזר ההוא גם שלוש טילונים שיהיה בהצלחה :] ולגבי הדיון יש הרבה :[ אבל האמת מכל השקולדים ועוגות וכל החרטא הזה שלא מזיז לי היום הייתי נותן הרבה בשביל קופסת ברנפלקס מלאה עם בקבוק חלב או סיר של כרובית מבושלת או 20 גמבות אדומות או איזה ספגטי של סבתא ככה אין משהו יותר טעים :] |
כמה שחשבתי שעכשיו עם תפריט מסודר ואימונים סדירים אני יצליח לעלות, ניסיתי תפריט של 3000 קק"ל ולא עליתי, אני פשוט לא מצליח לעלות, המטרה שלי לעות בצורה ניכרת גם אם זה יגרור שומן וזה לאחר הרבה מחשבה, בכל אופן שיגיע החיטוב - נסבול כראוי.
תאמין לי שאני יודע מה זה =) |
בעליה במסה אין דבר כזה ציטינג אצלי
אוכל מה שאני רוצה.. מקפיד כמובן על כמות חלבון מסויימת אבל אני אוכל ללא הפסקה..כך שהעליה במאסה זה ציטינג גדול |
טונה!
חחח סתם עוד לא יצא לי לעשות חיטוב ככה שאף פעם לא היה לי ציט. |
בחיטוב אין צ'יטינג ואין חוכמות!
בעליה במסה:פיצה או המבורגר או לזניה אם רוטב ו300 סוגים של גבינות פשטידות וגלידה כמובן בלאגנים חחח כמובן פעם בשבוע בלבד:sbb4: :boxing: |
גלידה!!!!!
ו-ה-ר-ב-ה- חחח |
וואי, לא חסר.איזה 4 פרוסות פסטרמה עם 2 פרוסות גבינה צהובה בטוסט, בן & ג'ריס, איזה חצי טון M&m's, טונה עם גבינה צהובה בטוסט, פיצה טובה, המבורגר.. ולסיים הכל באיזה Altoids שיעביר את הריח :)
|
ציטוט:
אני זבל אם אתה לא אוכל הכל יחד ואז משלשל :):):):):jockey: :jockey: |
מה קרה לך, כל אחד מאלה זה צ'יט מפציץ בפני עצמו... אז הכל ביחד ? חחחח
|
זה באמת אחד הדברים הטעימים
|
3 לפות
2 שווארמה 1 פרגיות ביום 1 :p |
ציטוט:
|
3 טילונים? בשביל מה?
|
עושה ציטינג רק עם חזה עוף :sbb4:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:) |
ציטוט:
גם בלי קשר הפיתוח גוף לאכול 3 טילונים בבת אחת זה לא טוב. |
תכלס כן, למנוע מעצמך זה רע. אל תמנע מעצמך כלום, פשוט תאכל בכמויות מתונות, קבע לעצמך ימים מסויימים וזמנים מסויימים לצ'יטים וכו'...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ