![]() |
כמה זמן בשביל להוריד בערך 3 אחוז שומן
אני בערך על 16 אחוז שומן .. ואני שוקל 65 על גובה 71 ..
עכשיו יש עלי שומן אז אני רוצה לעשות חיטוב קצר להוריד בערך ל13 אחוז שומן ולעלות יותר נקי .. כמה זמן בערך ייקח לי אם 5 פעמים בשבוע ריצות של 30 דקות ותזונת (שלילית נכונה) בהקפדה ! ? אולי זאת לא שאלה שאפשר ממש לענות עליה אין לי מושג אבל אם כן אשמח לקבל תשובה .. |
אני מציע לך לחכות לתגובה של ירדן הוא הוריד בחודש 3-4 אחוזי שומן הוא יסביר לך איך בצורה הכי טובה אני מאמין כי זה הרבה אירובי וצמצום תפריט גם...
|
אני חושב שזה תלוי גם בכושר אחי
|
ציטוט:
סתם בדקתי אם אני יכול לרוץ שעה .. רצתי שעה על מהירות 9 וחצי עשיתי 10 קילומטר כמעט |
ציטוט:
סתם בדקתי אם אני יכול לרוץ שעה .. רצתי שעה על מהירות 9 וחצי עשיתי 10 קילומטר כמעט |
טוב אז ככה.
תפריט תזונה שבאמת מתאים לך + אירובי על דופק מטרה שלך ובאמת להקפיד ולישון את ה-7 שעות שינה בלילה וזה יבוא,הבטחה שלי. |
רגע אתה ירדן שפה בתגובה מלמעלה התכוון ?
עכשיו דופק מטרה מזה בדיוק ? כאילו אין לי שעון כזה של דופק .. אממ אתה מתכוון לריצות ארוכות ? |
דינוס תקטין את החתימה בבקשה, לא שמת לב שבכל פוסט אתה מרחיב את הפריים?
|
ציטוט:
http://infomed.co.il/calcHeartRate.htm אם אתה מתכוון להתמיד ולהיות רציני הייתי ממליץ לך לקנות שעון דופק של POLAR אפילו הפשוט ביותר כמו שיש לי דגם F4 זה כלי נהדר לאירובי מדרבן אותך בצורה מטורפת. בנוגע לסוג אירובי,אתה יכול או לבצע את האירובי על הליכון,אליפטי,אופניים,חתירה איזה סוג אירובי שאתה אוהב. אם רק עכשיו אתה מתחיל אירובי אני ממליץ לך להתחיל מ-4 פעמים בשבוע שבכל פעם תבצע 20-25 דקות אירובי ובכל שבוע תעלה ב-5 דקות. |
ציטוט:
ויש לך אייסי מסנגר ? אם תוכל לעזור לי בפרטיות אני אשמח.. |
ציטוט:
יש איסיקיו בכרטיס אישי שלי תסתכל. אני אדבר איתך ואעזור לך מחר כמה שאני אוכל פשוט עכשיו אני הולך לישון אחי . |
למחוק
|
ציטוט:
חח אוקי שעון אין סיכוי שאני אקנה ... סבבה אחי אני אתחבר אליך ונדבר מחר .. תודה לילה וטב ... |
ציטוט:
|
אם עוד מישהו מבין בקשר לשאלה הראשית שלי אז אשמח לקבל את דעתכם ..
|
בערך חודש וחצי לדעתי תלוי בהרבה מישתנים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ