![]() |
קיראטין קבלתי היום
עם אפשר בבקשה לענות על כול השאלותפה בבבקשה תודהה
קיראטין קבלתי היום קיראטין עכשיו אני משתשמ עם זה בדיוק אחד בבוקר אחד לפני אימון ואחד אחרי אימון בין שעה לשעתים לפני האימון אני אוכל 5-30 דקות לפני האימון אני שותה קפה + תפוח אחרי אימון אני אוכל 1-3 תמרים + סוכר ענבים + טונה תסבירו לי איך אניי משלב פה את הקירטין ??? עד עכשיו חשבתי ככה תגידו עם בסדר שבוע ראשון בוקר 5 גרם קיראטין לפני אימון שעה שעתים אוכל .... 5-30 דקות לפני אימון אני לוקח קיראטין + תפוח (קפה מוריד כי אסור ביחד לא:?) אחרי אימון אני לוקח 1-3 תמרים + סוכר ענבים בכוס ועוד כוס של קיראטין .. וטונה .... -אפשר לערבב תסוכר ענבים עם הקירטין ביחד או עדיף שלא ?- ואחרי שעה שעה וחצי אוכל ......... ועוד שאלה עם אני לוקח קיראטין אסור לי לשתות בכלל קפההה??? למה בדיוק ??? למה אני ממש אוהב קפה וסגריהה מדיי פעם ... יש עוד מאכלים שאסור לשתות עם קיראטין ? |
סה"כ קנית קריאטין מה נכנסת פה לפלונטרים עם חישובים ונוסחאות.
תצרוך 5 גרם 30-45 דק' לפני האימון ועוד 5 גרם לאחר האימון. ביום ללא אימון תצרוך 5 גרם במהלך היום. זה הכל. |
ציטוט:
אפשר לעשות תשילוב הזה קפה+תפוח+קיראטין או אסור ?? בלי כשר לאימון אפשר בכללל לשתות קפה ? סתם במשך היום ככה בכיף שלי עם סגריה אפשרי או שאסור בכללל בכלל לגעת בקפה אפשר לדעת גם למה |
אתה יכול לקחת את הקריאטין עם איזה פרי ושתיה שאתה רוצה בצד.
אתה יכול לשתות קפה. |
תודה אחי
אבנתי שאפשר לשתות קפה... אבל אפשרי קפה + קיראטין + תפוח למה אבנתי שלא ... ? אפשרי אחי ? |
כן אבל רק תפוח אדום אסור ירוק והקפה חייב להיות בהוט ווטר סמול גלס
|
לא אבנתי אחי........
אסור תפוח ירוק ???? באמת אסור ירוק למה יש לי הרבה בבית אחיי מזה הוט ווטר סמול גלס ?????? אחי דבר איתי רסמי בחייית באת אסור ירוק ? וקפה שחור אתה בטוח שמותר למה אמרו שאסור ........ |
ציטוט:
תאכל מה שבא לך לפני האימון |
לא כי קפה אמרו כמה פעמים שלא לוקחים אימון קראיטן לפני אימון פיתאום אומרים שכן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כל כך ישן... |
ולא רק זה רק שתדעו שאסור לשתות תקיראטין עם מים ביחד אסור!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ