![]() |
מה עדיף : אומגה 3 או מולטי ויטמין ?
היי
נמצא במסה ,שותה גיינר וקריאטין . חשבתי להוסיף אומגה 3 או מולטי ויטמין , מה מומלץ יותר ? זה יתרום לאימון או לאפק או שזה יותר בקטע של בריאות ? מה איתם מה אתם לוקחים ? תודה |
ציטוט:
|
עוד תגובות בבקשה
|
אם אתה אוכל מספיק ירקות מגוונים אז אתה לא צריך מולטי ויטמין. על אומגה 3 אני ממליץ אלא אם אתה אוכל כל יום סלומון או איזה דג אחר שיש בו הרבה אומגה 3.
|
דווקה הרוקחים טוענים אחרת,אמרו לי ש אומגה לא ממש יש צורך,אם אין צורך בריאותי.
ומולטי זה ויטמינים שכן צריך |
ציטוט:
הרוקחים טעו. http://www.raz-diet.com/article/omega3.htm |
מדאיג מאוד שרוקחים אומרים דבר כזה. תשאל אפילו תזונאים והם יגידו לך שאני צודק.
|
זה שני דברים שונים לגמרי.
ויטמינים אתה יכול לקבל ממאכלים שונים [ירקות, פירות ועוד], וברוב המקרים [במיוחד במאסה] אין שום סיבה לתסף במולטי. לעומת זאת אומגה 3 די קשה לקבל ממאכלים [נמצא באגוזים למיניהם, דגים וכו']. אם אתה נוהג לאכול דגים מידי יום, אולי גם זה יהיה מיותר. בכל אופן לא בטוח שגם אם אתה אוכל דגים ואגוזים אתה מגיע לכמות מספקת של אומגה 3. אני הייתי הולך על האומגה 3. |
ציטוט:
|
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כמה צריך לקחת כל יום ? ל-80 קג ?
|
האומגה ידוע שעוזר לכולסטרול ולכן אני לא בטוח שאפשר להשוות בין מולטי ויטמין שפועל בצורה שונה על הגוף לאומגה, לדעתי שניהם ביחד זה טוב
|
תקשיבו
אני בן 16 מטר 60+ ואני שוקל 52 ואני עכשיו עולה במסה... ואני גם לוקח אומגה 3 עכשיו איך אני יודע כמה אני אמור לקחת סך הכול? יש פה תגובה ותמשקל שלי מישהו יכול להגיד לי כמה אני צריך לקחת.? |
שאלה די מיותרת. מומלץ מאוד את שניהם, אין ביניהם קשר כי כל אחד נותן מרכיבים חיוניים לכל מתאמן.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ