![]() |
שאלה בקשר להורדת סרטוני וידאו שראיתי באינטרנט
אני זוכר שמזמן קראתי כתבה בוואי נט, בה נכתב שבעצם כל סרטון שאנחנו צופים בו באינטרנט (בצפייה ישירה ללא הורדה), נשמר גם על המחשב, אבל האתרים עושים את זה בצורה מסויימת שאנחנו לא נוכל לגלות את זה.
הקיצר הסבירו שמה איפה הסרטונים כביכול נשמרים על המחשב או משהו כזה, רק שהכתבה הייתה ממזמן ואני לא זוכר ממש מה הסבירו שם. למישהו יש מושג אם למשל ראיתי סרטון בצפייה ישירה במדיה פלייר כרגע, איך אני מוריד אותו למחשב? תודה ולילה טוב |
אם אני לא טועה באיזשהי תיקיית Temp, וצריך לעשות עם זה כמה דברים כמו Convert או רק להחליף שם, לא זוכר בכל אופן.
|
צודק נראה לי שזה בתיקייה שם. היא אומנם ריקה, אבל במאפיינים שלה יש כל מיני דברים שקשורים לאינטרנט..
אם מישהו יודע אני מאוד יודה לו!!! |
אתה משתמש באקספלורר 7? עברית או אנגלית?
|
אקספלורר 7 באנגלית
|
תכנס ל -tools
internet options browsing history -settings view files אם אני לא טועה בתיקיה שתפתח צריכים להיות הקבצים |
נפתחה לי סתם תיקייה ענקית עם כל מיני אייקונים של המחשב וכאלה..
|
C:\Documents and Settings\Shadee !!\Local Settings\Temp
Shadee !! זה היוזר שלי.. זה צריך להיות שם היוזר שלך |
לא הבנתי כלום באגו'ש..
|
בעצם כן הבנתי..
אבל אחי, ה-Temp שלי נמצאת ב-C הראשי, והיא ריקה.. ועכשיו היא משום מה נעלמה לי!!!!!!!!!!!! :unsure: :diractor: :ohmy: :mellow: :mellow: :mellow: |
הממ..
תפתח ת'מחשב לי .. (לא שלי .. שלך D:) תכנס ל-C אח"כ ל- documents and settings אח"כ ל- שם המשתמש שלך במחשב (יואב\yoav אולי ?) אח"כ ל- local settings אח"כ ל- temp ושם תמצא את רוב הקבצים והסרטונים שצפית בהם באינטרנט .. |
http://img180.imageshack.us/img180/3...eeemmmmky4.jpg
איפה שסימתני במלבן נעלמה התיקיית Temp..:ohmy: ואיך אני מעיף את הכחול הזה מצד שמאל? כששיחקתי לפני 2 דקות במאפיינים של תיקיית temp החרא הזה קפץ לי ושכחתי איך להעיף אותו. |
ביג באג, תקיית Temp שלי נמצאת בכונן C, ולא בתוך documents and settings.
http://img114.imageshack.us/img114/6...lllllllxv0.jpg אבל כמו שכתבתי !!! :ohmy: תקיית Temp נעלמה לפני 5 דקות !! :ohmy: והיא הייתה ריקה ..אבל איפה היא לעזעזל? ולמה היא ריקה סעמק?!! :ohmy: :unsure: |
בקשר לכחול הזה משמאל אז
tools .. folder options .. use windows classic folders ועזוב את הטימפ הזה עכשיו, נסה להיכנס איפה שרשמתי לך |
סתכל הודעה אחת מעלייך ^^
|
אין local settings אההה?
תעשה שתראה תיקיות מוסתרות יא עילג !! :P tools foder options veiw view hidden files and folders |
בונ'ה אחי משום מה מצאתי כרגע את תיקיית Temp בכונן E :ohmy:
|
חחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :D
זה כנראה temp לתוכנה אחרת.. או סתם וירוס משועמם שמשחק איתך :] |
הנה הלוקל סטינג..
למה יש לי תיקיות מוסתרות על המחשב? גם כן אבא שלי משחק לי פה כל הזמן עם המחשב :diractor: ועדיין התיקיית temp וגם הלוקל סטינג ריקות! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ