![]() |
קריאטין- לאיזו תקופה ?
אני מתחיל לצרוך קריאטין (10 גרם ביום אימון, 5 גרם ביום ללא אימון).
יש תקופה שאחריה צריך לקחת מנוחה מהקריאטין ? או שפשוט עד שנגמרת הקופסא ? |
ציטוט:
שיטת העמסה למשך 5 – 7 ימים, עלייך ליטול 5 גרם (כפית), כ- 4 פעמים ביום (במפוצל). 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון 1 לאחר 3-5 שעות בימים ללא אימון לצרוך 4 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שני 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון בימים ללא אימון לצרוך 3 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שלישי 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון שבוע רביעי-חמישי 1 מיד לאחר האימון ניתן - חצי כפית לפני האימון הפסקה של חודש עד חודש וחצי, אח"כ ניתן לחזור על התהליך מחדש. יש למהול במים פושרים עם סוכר ענבים (דקסטרוז). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שבוע ראשון 15 גרם
5 בבוקר 5 שעה לפני ו5 מיד אחרי אימון, ביום בלי אימון אני לא סגור כמה אחרי השבוע הראשון 5 לפני אימון ו5 אחרי, ביום בלי אימון 5 בבוקר בלבד |
ציטוט:
לאיזו תקופה ? |
בשבוע ה-1 5 בבוקר 5 לפני ו-5 אחרי.
שאר השבועות 5 לפני,5 אחרי.. לא חייב לעשות הפסקות, אתה יכול גם לקחת חצי שנה בלי הפסקה לא יקרה לך כלום. אני למשל, לוקח חודשיים ללא הפסקה, ועושה חודש הפסקה נפטר מהנוזלים, ומתחיל מחדש.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם לקחת ל נגיד חודשיים או ארבעה חודשים. גיל, וביום בלי אימון בשבוע הראשון לקחת רק בבוקר ? תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין טעם בהעמסת קריאטין אין לזה שום יתרון משמעותי.
לגבי התקופה אפשר להשתמש גם שנה לא חשש אבל הנוזלים יפריעו לך לפני תום התקופה. תקח 5-10 גרם כל יום ויהיה בסדר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה ההיתרונות של העמסה ביחס לצריכה ללא העמסה?...
מעבר לזה האם לא אמורים לפעול בכמות של כ20 גרם ביום ...? 5-10 נשמע מעט |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ