![]() |
[תמונות שלי] לכבוד החזרה לאימונים
|
איזה חתיך :sbb4:
עלוש אתה עוד תגיע רחוק אח שלי יד אחורית מצוינת! חזה ניראה חזק! רק להוסיף עוד מסה :boxing: בכל הכוח אחי HARDCORE אחי :flowers: :jockey: |
אוהב אותך גילי:wub1:
|
ציטוט:
|
נראה טוב אחי,אבל לפי מה שרואים יש לך שריר טריספס קצר מאוד (בדיוק כמו אצלי:( )
תקן אותי אם אני טועה |
תאמת התמונות עושות לך עוול אני ראיתי אותך במיצאות אני חושב היתאמנתי קצת בחדר כושר המעפן של עברון לא?
|
נראה סבבה לגמרי מחוטב רק תן במסה,בהצלחה שיהיה :)
|
ציטוט:
ואצה צודק התמונות עושות לי עוול :) |
ציטוט:
כל מקרה בהצלחה |
תודה אחי ולכולם :)
|
יד אחורית מרשימה ביותרר
|
ממה שרואים ? יד אחורית וחזה מאוד מאוד מרשימים ,מאוד בולטים ביחס לשאר
הגב לא רע ,אבל כמו לכולנו יש לך עוד עבודה לפניך . אתה עוד תגיע רחוק אם האהבה שלך לתחום הזה יאללה עלוש! אם לא נשברת הברך הסקוואט לא נגמר ! |
ציטוט:
*** הגב שלי עדיין לא התאושש מאימון לפני יומיים וגם התאורה לא משהו . לא העלאתי תמונות רגליים שהם החלק החזק אצלי :) לא רוצים לראות שיער שצמח לו רגליים הא ? הסקוואט נגמר :S כי אי אפשר לעשות סקוואט חופשי וגם לא עושה בסמית' , בינתיים אני עובד עם משקלים נמוכים ווהרבה חזרות ועושה פרונט סקווט והא סקוואט . |
ציטוט:
אם שרדנו את הרגליים של רגב "תאיבוקס" (סורי אחי ,אוהב אותך ,אבל אתה שעיר כמו הקוף ממרקו) אנחנו נשרוד גם את הרגליים שלך. |
אהבתי את החזה והיד אחורית. יש לך מותן מאד צרה שזה דבר מעולה. סה"כ רואים גנטיקה מעולה ועושה הרושם שאתה בחור רציני מאד. הדרך כמובן עוד ארוכה, אבל מקווה בשבילך שתמשיך להפציץ עד שתגיע לטופ..
|
ציטוט:
האק סקוואט תרגיל מעולה רד עד למטה ותעמיס משקלים ,אני חולה על התרגיל הזה זה הדבר היחידי שחסר לי במכון הנוכחי שלי שאין האק סקוואט |
ציטוט:
** אני יורד עד המטה עד שאינני יכול לרדת עוד.. |
גוף נחמד
טרייספס חייתי השריר הכי חזק אצלך אבל חסר מסה אתה חטוב מדי.... |
ציטוט:
ד"א, למה אתה לא עושה סקוואט יותר? |
נראה טוב ביותר איש , בהצלחה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ