![]() |
צריך דעה שלכם קצת מוזר
טוב אז התחלתי להתאמן לפני חודש בערך כשהתחלתי הייתי 57 קילו יד משו כמו 27
אחרי שבועיים הייתי משהוא כמו 58-59 ויד 32 ובכללי נראה שיפור עכשיו אני 60 קילו יד 29 ואני מרגיש שהתחזקתי מאוד אבל אני חושב שאני נראה יותר קטן מקודם מלפני שבועיים... איך זה יכול להיות...? |
ציטוט:
|
אתה אוכל,מתאמן וישן נורמלי בלילה?
תעשה את זה אחי ולא תהיה לך שום בעיה. וזה נישמע הזוי מאוד מה שאתה מספר שירדתה ועליתה 3 סנטימטר ביד ונשארתה על משקל גבוה ואתה עדין חזק. |
אני יודע שזה באמת נשמע הזוי שפתאום אני נראה קטן יותר אבל התחזקתי בגלל זה אני שואל איך זה יכול להיות
בדקתי גם עם המכשיר הזה לבדיקת אחוזי שומן ולא נראה שעליתי כמעט באחוזי שומן, מה שגם הגיוני כי אני עובד עם התפריט שלי דיי טוב. ( חוץ מכמה קצת ציטים פה ושם ) |
יכול לעיות שזה רק ניראה לך..קורה לכל אחד..
|
יכול להיות שפעם אחת מדדת מיד אחרי אימון בייספס?
|
ציטוט:
טוב נראה מה יהייה עוד חודשיים :X |
ציטוט:
לפני שנתיים ?! אם מדדת לפני שנתיים שהתאמנת אז ללא ספק זה לא הזוי ההיקף ירד השריר פחת אין פה שום דבר הזוי... אם טעית ורצית לכתוב שבועיים אז כמו שמישהו אמר יכול להיות שמדדת היקף ישר אחרי אימון או משהו? או שמדדת בצורה לא נכונה? כי זה במאת לא נשמע הגיוני שפתאום אחרי עלייה של קילו הוא 32 ואז הוא חוזר ל-27 בכל זאת זה הפרש משמעותי... |
ציטוט:
שנתיים התכוונתי כי פעם בתקופת הבצפר התאמנתי. יכול להיות שלא מדדתי טוב בפעם הראשונה באמת, בקיצור אני כבר לא יכול לחכות לראות איך אני יראה עוד חודשיים לפחות |
ציטוט:
|
נוזלים אחי נוזלים...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ