![]() |
אם אני יוצא עכשיו לריצה של 30 דקות אני מפצה על הצ'יט?
אם אני יוצא עכשיו לריצה של 30 דקות אני מפצה על 2 הביג מק והצ'יפס + קולה שאכלתי כרגע..?
|
אתה במאסה זה לא נורא
|
אתה תצטך הרבה יותר מ 30 דקות ובקצב חזק בשביל לפצות אבל זה ממש לא קריטי במידה ולא יגיעו עוד ציטים לאחר ממה שכבר עשית
|
אתה מפצה על האימא הזונה שלך
|
חחח אני לא מאמין...
אני הולך הליכה מאוד מאוד מהירה במשך שעה ולא מצליח להוריד ארוחה כזאת... רק תחשוב כמה שמן יש בצ'יפס זה כבר מוות. אבל בכל זאת תרוץ תוריד חלק גדול חצי שעה ריצה זה מעולה... |
ציטוט:
|
הארוחה שאכלת זה יותר מ1000 קלוריות
חצי שעה במהירות גבוהה עוד יחסית שורפת בערך 300-400 |
לא משמעותי בכלל. אתה לא איזה בודיבילדר מקצועי, שם כל ארוחה קריטית. צ'יט או שניים בשבוע הם חסרי משמעות כמעט, אפילו שלושה. אין טעם להשתעבד לתזונה שלך אם אתה לא מקצוען. להשקיע זה נחמד, אבל לא צריך להיסחף.
|
אם אתה במאסה אז לא נראה לי שזה כזה נורא. אבל ריצה של 30 דקות לפצות על כזה ציט? בחיים לא.
|
רוב הסיכויים שחצי שעה של אירובי לא תפצה על כל הצ'יט כיוון שמה שאכלת עשיר מאוד בקלוריות אבל אין מה לעשות צריך להנות קצת מהחיים, מה שכן זה בטח יכול לעזור לך לצמצם נזקים אז אם יש לך אפשרות צא לרוץ!
|
זה לא יפצה לך על הכל אבל על חצי מהקלוריות כן .. אתה גם יכול לרוץ חצי שעה עכשיו חצי שעה בערב בישביל לאזן אם אתה רוצה
|
ציטוט:
|
ערוך
סליחה על ההקפצה מחקו תאשכול |
ציטוט:
O_o |
שחררר אתה במאסההה זרום עם האוכל ....
|
אחי אתה במסה מה אתה לחוץ ? אם תרוץ אתה אולי תוריד ככה חצי מהארוחה ..
|
תפסיקו להגיב התגובה האחרונה היא מינואר ..
לא שמתי לב |
ואווא זה סיקס פאק שמפחד מגאנק פוד?
הוא אכל את זה |
אחי אתה במסה
על צ'יט לא מפצים ,לא על ארוחה אחת יקום ויפול החיטוב שלך ,בבטח ובטח שלא במסה שבה המטרה העיקרית שלך זה לגדול ,שחרר לחץ ,תהנה מהחיים,אני יודע שאתה רגיל לאכול נקי וקצת בפאניקה מג'אנק פוד ,אבל תזרום ,פעם בכמה זמן מותר להתפנקעל זה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ