![]() |
קראטין שאלה של בריאות
שמעתי מי חבר שזה לא בריא בכלללללל
הוא אמר לי זה שורף תכבד ... ?? מה אתם אומרים על זה? |
שחבר שלך מדבר שטויות בכמויות..
|
אחי מנסיון,הרבה חברים שלי הישתמשו,ובסוף השימוש בגלל כאבים עזים באזור הכליות + כבד הלכו לעשות צילום אולטרא-קולי,וגילו שלכולם יש שחורמוס,מחלה מאוד מאוד מסוכנת שתוקפת את הכליות והכבד,אבל ברוך השם עכשיו הם בריאים אחרי שנה + של לקיחת תרופות מיוחדות !
עריך:תאמין לי אח שלו,עדיף להיות טבעי ולא להישתמש בכול החומרים הרעילים האלה,לך תדע איך זה ישפיע על הגוף לתבך הארוך ! |
ציטוט:
|
חחח עלק ישרף לך הכבד .
יש'ך חרא חברים אחי , זייני שכל מקצועיים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה שלא נדבר שקריאטין גורם לאבנים בקוטר 6"5 עד 10"5 מ"מ בכליות,וזה לא צחוק ! |
ציטוט:
|
דברו איתי ריציני בחיית שאני יהיה רגוע למה כבר הזמנתי את זה מי החנות ומחר אני מקבל את זה
|
ציטוט:
אלר חושב שאני צוחק... |
טוב אחי אני לא היקח את זה...................
וואלהחשבתי זה יוכל לעזור לי........ וואלה אני חדש בעניין פה אין לי מסוג בכלום |
ציטוט:
|
ציטוט:
רסמי אחי יש לי משהו יותר טוב אחי עם אני סם בריצפה תאכול של אמא שלי רק מי הריח כול החולדות ימותו |
מה שהוא מנסה לאמר שזה לא בריא.
לפי מה שאני מבין הגוף מייצר את החומר בגוף במידה מסויימת ולא חורג ממנה. כאשר אתה לוקח חומרים שהם מעבר למה שאתה צריך ועל בסיס קבוע ייתכן ויהיה לך נזק בטווח הארוך. |
נזק כמו ..?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח הרגתה אותי.. שחורמוס..גידול בכליות עלק אחי מסתלבטים עלייך...
שום בעיות שום כלום |
nirbj
תראו מה רשם .............. בחחייתתתתתת אל תייו שמוקים תענו ליייי |
בחייאת תפסיקו לדבר שטויות כבר, אוקי ?..
הקריאטין בטוח לשימוש מזה שנים כבר... אין שום בעיה, כבר שברו את המיתוס הזה שקיראטין מזיק אם לא עושים הפסקות וכו'.. אפשר להשתמש גם חצי שנה, בלי הפסקה ולא יקרה לך כלום... אתה יכול להפסיק לפחד, אני משתמש בקריאטין כבר שנה+ .. הגוף לא מפסיק לייצר קריאטין,גם אם אתה מכניס עוד קריאטין מגורם חיצוני.. בקיצור ולעניין, זה לא פוגע בכלום ובטח ולא בכבד.. |
ציטוט:
חחחחחחחח HULDOTOREGUS הבנאדם יורה חצים ואתם מאמינים חחח XD |
התשובה נמצאת בעמוד הבא.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ