![]() |
סקר: הרמת משקולת מאוחרי הראש, אם כמה משקל אתם מבצעים את התרגיל ?
הרמת משקולת מאוחרי הראש בישיבה, אם כמה משקל אתם מבצעים את התרגיל ?
משקולת בודדת, לא מוט. סתם מעניין אותי לדעת, אני מבצע את התרגיל אם 40 קילו 12 חזרות 3 סטים. בלי שקרים * :laughing: |
בטעות פרסמתי כאן את האשכול..
בבקשה לעביר לפורום אימונים, תודה. |
ein li musag al eize targil ata medaber
tri's \ shoulders? sorry, probs w\ the lang settings |
על איזה תרגיל אתה מדבר?????
|
|
ציטוט:
תודה.. ייאלה תשתתפו בסקר :wub1: |
אני מעוניין לראות סרטון שלך עושה את התרגיל הזה אם 40 ק"ג מאחורי הראש נקי
|
אני מסוגל גם יותר מ50 ק"ג,התרגיל הזה לא אינדיקציה לכח,מצטער :diractor:
40 הולך לי כמו אבקhttp://www.israelbody.com/images/icons/rolleyes.gif אבל אני ולחיצה צרפתית = לא מסתדרים ביחד. |
hmmmmm lo asiti et hatargil aze hamon hamon zman
asiti oto lifney 4-5 hodashim im 30 vemasheu kilo lo yodea kama ahshav aval yesh li triceps dafuk beramut |
ציטוט:
|
אני בעצמי מבצע בשכיבה עם W אני מעדיף את זה יותר
אבל אני יעשה תתרגיל הזה וירשום פה=] |
אני גם עושה במוט w.
אבל מין הסתם אני מרים פחות משקל.... eyalamzleg בתכלס התרגיל הזה לא כל כך קשה.. אז אפשר להפציץ במשקלים.. בכל מקרה... אני אנסה.. פשוט אין לי פלא עם מצלמה.. |
שונא תתרגיל הזה...:):):):)
לא מרגיש איתו שום עבודה ! אבל כשהייתי עושה הייתי עושה עם 27.5 קילו , לא אומר שהיה לי קשה או משהו..זה פשוט תרגיל מעפאן . לחיצה צרפתית ואחיזה צרה הרבה יותר אפקטיביים . |
22.5
אבל אני לא עושה אותו כי אני נראה כמו אידיוט כשאני מבצע אותו |
ציטוט:
|
אני עושה את זה עם מוט W...47 קילו חזרות של 10
|
ציטוט:
אם מבצעים את התרגיל הזה כמו שצריך, בהחלט מרגישים אותו.. בוא נגיד שהוא לא ממש קל.. אולי זה יהיה לך קל, ואולי לא.. לך תדע.. Bodybuilder כמה אתה שוקל היום ?... בסביבות ה-90 + לא ?... אני שוקל בהרבה פחות ממך, בגלל זה אתה לא מרגיש את ה-40 קילו.. :wub1: :boxing: |
חחח לא יודע תאמת התחלתי חיטוב אז אני דיי גרמני לגבי אימונים ותזונה אני לא מתכוון לנסות חחח
|
אני מעדיף את גירסאת היד יד ,מאפשר לי להיתפקס יותר על המתיחה האיכותית (החלק הקריטי בתרגיל הזה ) ,עושה את גירסאת היד יד עם דאמבל של 22.5 ל10 חזרות.
|
תרגיל מטומטם יש תרגילים פי מיליון טובים ליד האחורית..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ