ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שאלה לכל אלה שבמג"ב או היו במג"ב או הולכים למג"ב (https://israelbody.com/showthread.php?t=27000)

^סהר^אבוטבול^ 08-01-08 10:21

שאלה לכל אלה שבמג"ב או היו במג"ב או הולכים למג"ב

אז ככה חשבתי ללכת למגב כי אני רוצה אחר כך להמשיך במשטרה
רציתי לדעת מה הסיכויים לחתום קבע וכאלה
ועוד פרטים איך זה הולך

אדיר53 08-01-08 13:16

אני ישמח גם לשמוע דעות בנושא

yonip 08-01-08 13:48

קצת להרגע עם הדיבור ידידי.

Night_Wolf 08-01-08 14:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yonip
קצת להרגע עם הדיבור ידידי.

תיתפלא אחי,אלו הופכים להיות השוטרי מג"ב הכי טובים:)
יש לי 2 קרובי משפחה במג"ב שניהם היו כל החיים שלהם מסובכים אני לא הצלחתי לעכל בכלל שגייסו אותם,ובזכותם קבלתי תרעל ללכת למג"ב אבל הצבא המזדיין לא נתן אז שלא יתן ויזדיין!
למי שיש מה להגיד בנושא של "צבא" ולהתחיל לחפור לי שיצטט עד מחרתיים אני לא הולך להגיב אני לא אוהב תחפירות האלו:character63:

TheGift 08-01-08 14:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תיתפלא אחי,אלו הופכים להיות השוטרי מג"ב הכי טובים:)
יש לי 2 קרובי משפחה במג"ב שניהם היו כל החיים שלהם מסובכים אני לא הצלחתי לעכל בכלל שגייסו אותם,ובזכותם קבלתי תרעל ללכת למג"ב אבל הצבא המזדיין לא נתן אז שלא יתן ויזדיין!
למי שיש מה להגיד בנושא של "צבא" ולהתחיל לחפור לי שיצטט עד מחרתיים אני לא הולך להגיב אני לא אוהב תחפירות האלו:character63:

עוד מעט "שומר החומות" המרינס ( :laughing: ) יבוא ויתחיל להטיף מוסר. תכלס מסכים איתך המוסד הזה דפוק...

SuzukiR 08-01-08 14:44

נערך

SuzukiR 08-01-08 14:45

נערך

שומר החומות 08-01-08 17:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
עוד מעט "שומר החומות" המרינס ( :laughing: ) יבוא ויתחיל להטיף מוסר. תכלס מסכים איתך המוסד הזה דפוק...

אף פעם לא אמרתי שצה"ל לא מערכת דפוקה, אבל בהחלט צודק שלא מגייסים לקרבי בעלי עבר פלילי (למרות שזה כבר לא קורה באופן גורף).
אם מישהו הסתבך בגיל 16-17, אז זה לא הגיוני לתת לו נשק בידיים בגיל 18.
מנגד, הצבא גם יכול ליישר אותם טוב טוב.
זה מאוד תלוי בבן אדם, ולכן יש כאלו שכן מאשרים להם.

ואולי כבר על הדרך תסביר מה הקשר שלי למרינס?

Night_Wolf 08-01-08 17:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שומר החומות
אף פעם לא אמרתי שצה"ל לא מערכת דפוקה, אבל בהחלט צודק שלא מגייסים לקרבי בעלי עבר פלילי (למרות שזה כבר לא קורה באופן גורף).
אם מישהו הסתבך בגיל 16-17, אז זה לא הגיוני לתת לו נשק בידיים בגיל 18.
מנגד, הצבא גם יכול ליישר אותם טוב טוב.
זה מאוד תלוי בבן אדם, ולכן יש כאלו שכן מאשרים להם.

ואולי כבר על הדרך תסביר מה הקשר שלי למרינס?

וואלה אחי כמעט כל ההודעות שלך קשורות לצה"ל או לצבא אתה משרת?או שירתתה בטח במשהו רציני אם אתה ככה "מורעל" בגישה טובה הכל כמובן:flowers:

P-a-n-1-c 08-01-08 17:23

חבר שלי רכז מתגייסים במג"ב. כל אלה שאומרים שמג"ב זה חרא אנשים אז זה מורכב. יש מקומות במג"ב שהאנשים הם מאוד איכותיים [ימ"ס] ויש מקומות [שזה הרוב] שלא.

פינגווין 08-01-08 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חבר שלי רכז מתגייסים במג"ב. כל אלה שאומרים שמג"ב זה חרא אנשים אז זה מורכב. יש מקומות במג"ב שהאנשים הם מאוד איכותיים [ימ"ס] ויש מקומות [שזה הרוב] שלא.

דווקה החברה של מג"ב נחשבים החברה הכי איכותיים שיש .

P-a-n-1-c 08-01-08 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
דווקה החברה של מג"ב נחשבים החברה הכי איכותיים שיש .

תגדיר איכותי.
כשאני מדבר על איכותי אני מדבר מבחינת קב"א. מבחינת קב"א אנשי מג"ב [לרוב] נחשבים ללא איכותיים. כמובן שיש יוצאי דופן וכו' וכמובן שקב"א לא תמיד מצביע על האיכות האמיתית של הבנאדם [לא חסרים אנשים עם ראש על הכתפיים שברגע של טיפשות *אהמ רקובה אהמ* לחצו אנטר על כל התשובות בפסיכוטכני בצו הראשון ונתקעו עם קב"א 48...]

פינגווין 08-01-08 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תגדיר איכותי.
כשאני מדבר על איכותי אני מדבר מבחינת קב"א. מבחינת קב"א אנשי מג"ב [לרוב] נחשבים ללא איכותיים. כמובן שיש יוצאי דופן וכו' וכמובן שקב"א לא תמיד מצביע על האיכות האמיתית של הבנאדם [לא חסרים אנשים עם ראש על הכתפיים שברגע של טיפשות *אהמ רקובה אהמ* לחצו אנטר על כל התשובות בפסיכוטכני בצו הראשון ונתקעו עם קב"א 48...]

אה איכותיים מבחינת קב"א אתה מדבר, זה אני לא יודע האמת
התכוונתי איכותיים מבחינה של "חבר'ה" שאתה הולך להעביר איתם 3 שנים

P-a-n-1-c 08-01-08 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פינגווין
אה איכותיים מבחינת קב"א אתה מדבר, זה אני לא יודע האמת
התכוונתי איכותיים מבחינה של "חבר'ה" שאתה הולך להעביר איתם 3 שנים

לא אחי. התכוונתי קב"א נטו. מבחינת אנשים אני בטוח שיש שם אחלה אנשים וגם חרא אנשים, כמו בכל מקום בצבא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ