![]() |
מתנה
יש לאמא שלי יומולדת ואני רוצה להפתיע אותה עם מתנה נחמדה,יש רעיונות למשהו מקורי עד 300-400 שקל?
|
תכתוב לה משהו בעט עיפרון, אחי...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה לא רציינים אתם ובמיוחד קמצנים. הבנאדם אומר שיש לו תקציב עד 400 שקל ואתם אומרים לו תחסוך ותכתוב לה בעט ובדף משו וזהו? חעחעחע
מתנה לאימא זה דבר חשוב... אחי תקנה לה אולי איזה מלא פרחים באיזה 200 ככה. ואולי איזה אגרטל יפה לפרחים בשאר ותכתוב פתק ככה משו לעניין בהצלחה :) |
אני קניתי לאמא שלי ליומולדת חבילת ספא זוגית לה ולאבא שלי. עלה לי 400 שקל זה היה במבצע.
|
תלוי מה אמא שלך אוהבת, אם היא אוהבת לתפור אז איזה ערכה של כלי תפירה, אם היא בקטע של גננות אז עץ בונסאי חמוד כזה.
אני למשל עברתי פעם עם אמא שלי בחנות בגדים והיא ראתה בגד שהיא רצתה אבל מסיבות אלו ואחרות לא קנתה, אז אחרי זה עברתי שם לבד וקניתי לה ליום הולדת, וזה ריגש אותה עד דמעות אחר כך. מה שאני בא להגיד לך, זה שכשאתה קונה מתנה לאמא זה לאו דווקא חייב להיות משהו יקר או זול, זה ממש לא קשור לזה, לאמא שלך תיתן משהו, לא משנה מה העיקר משהו עם כוונה, וזה יהיה טוב. |
תשקיעה בזר פרחים שים 150 שקל על זר פרחים ותאמין לי שזאת מתנה בת זונה
|
אני בעד הרעיון של הספא.
|
צמיד זהב
|
או אוטו
עדיף אם ביטוח |
ציטוט:
אבל אל תחסוך במשהו כתוב |
תלוי מה אמא שלך אוהבת אחי...כמובן שלדעתי תוסיף למתנה מכתב ברכה מושקע ומקורי זה ישמח אותה המון :)
אמא שלי אישית אוהבת את הנירות האלה אם הריח טוב הלכתי קניתי לה כאלו באיזה 400 שקל משהו יפה חבל על הזמן שקופים כאלו זוהרים :flowers: |
ספא זה מצויין
|
ספא באמת נשמע טוב
|
גם לי נשמע טוב ספא אבל אי מצב 400 שקל
בסיבובת ה1000 נראה לי |
ממש לא 1000 שקל אתה יכול להשיג יום מפנק מסאז' בריכה גקוזי וכו..ב250 שקל
יש מלא מבצעים תחפש בגוגל |
הספא הזה סתם בזבוז מניסיון ..
|
ציטוט:
|
אחי אני אומר לך עם אחותך או עם איזו ידידה תקנה לה שרשרת יפה ועגילים או תכשיט נחמד כלשהו היא בטוח תאהב...
אפשרות אחרת זה כמו שמישהו אמר כרטיס זוגי לספא להורים או משהו בסגנון כמו איזה סדנא של יינות או משהו שאימא שלך מתעניינת בו אבל היא אף פעם לא חשבה לפנק את עצמה בדברים האלה זאת אחלה מתנה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ