![]() |
מה דעתכם על הלהקה הזאת ?
http://www.myspace.com/deathbycripple
זה להקה של חבר שלי ואח שלו הגדול, מהשבוע אני מתחיל להקליט איתם גם כן, שירה (גראוול יותר נכון) אני מוסיף לinhail שחבר שלי עושה, גראוול סטייל amon amarth / coldworker / kataklysm קיצר death metal / brutal קצת חולי נפש, אבל אחלה חבר'ה :D מראש אני אומר, זה לא הכי מתאים לחובבי המזרחית ושאר הקקי, לקחת בחשבון שהסולן, חבר שלי, בן 17 ! שתבינו איזה תותח הוא, חלק מהדברים מלפני איזה שנה כבר, ורוב השירים הוא גם תופף וניגן (בס או גיטרה, שכחתי מה..) |
לא סובל מזרחית ולא אהבתי לא יודע זה כזה לא הכי מרעיש אבל מרעיש והקטע הזה שהוא שר כזה מקול כזה זה יעני מוריד את הערך של השיר זה כאילו סתם הוא מספר לך סיפור בצורה מפחידה...
זו דעתי לא להפגע ויש מצב אחרים יאהבו את זה :] בהצלחה לך! :flowers: |
אחלה מוזיקה, גרוולינג לא משו
|
השיר משעמם וחורש יותר מידי...
גרוולינג גם לא משהו... |
בתור אחד שאוהב מאוד רוק ותראש,אני לא יכול לסבול סגנון כזה,אומנם הרבה מהלהקות בסגנון הזה הם עם גיטריסטים ומתופפים ברמה מאוד גבוהה אבל בעיני זה כבר לא מוזיקה אלא סתם רעש שעושה לי כאב רשא.
|
:diractor: :diractor:
ציטוט:
|
המוסיקה עצמה נחמדה אבל הזמר הורס חחחחחחחח
|
וואיייי קטלניייי הגרוואלים עמוקים מאוד אבל צריל לשפר אותם טיפה , בכללי המוזיקה קטלניייתת! /m\
עריכה: ההתחלה של brain tumer מזכירה את השיר the storm still rages ניראלי של orphand land |
לא רע בכלל. אבל מה זה האיכות הקלטה החרא הזאת? מה אתם מקליטים בפלאפון?
|
ציטוט:
|
אנשים עדיין הלהקה לא קשורה אלי :D לא באופן טכני לפחות..
אני אעדכן אחרי שאני אקליט איתם, זה לא גראוול זה inhail, זה הרבה יותר קשה, צריך לשמוע את זה במציאות.. |
אתה מבין מה הוא "שר" ?
|
אמון אמרת' ? נסה קניבל קורפס אחי... לא אוהב Inhails, חוץ מאולי בכמה שירים של בהמות'.
|
איזה זוועה לא יאומן..
|
"חבר'ה אם אתה לא יודעים לשיר על תמציאו סיגננות חדשים של שירה"
זה פשוט ככה |
ציטוט:
גראוולים בסגנון של אמון אמרת' , בשירים חדשים מן הסתם.. שמעו זה gore grind אין מה לעשות ככה זה... |
אמרת שהוא רק בן 17 וזה נחשב ל"שוק" שהוא עושה את הקולות האלה "כל כך טוב"
אני לא מבין למה.. מה השוק? |
ציטוט:
כי עושים בישראל ניתוחים לכריתת אשכים רק מגיל 18. |
ציטוט:
|
לא ממש אהבתי.
ואני אוהב רוק..ומאטל. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ