![]() |
למי ממכם יש פיירפוקס..?
זה נכון מה שאומרים עליו..? יותר נוח ופשוט, תופס פחות מקום מהמסך, ופחות מאט את המחשב..?
|
כן וגם יותר בטוח לשימוש.
|
אני עם avant browser כמה שנים טובות, נוח בצורה לא נורמאלית, אני לא מבין איך הוא לא מפורסם ומצליח.
|
לי יש, וזה ממש ממש נכון, יש כמות אתרים מסויימת שלא עולה טוב דרכו, אבל אחד הדפדפנים הטובים.. אני ממליץ..
אם אתה רוצה משהו באמת הכי טוב, תנסה את ה opera דפדפן הכי טוב אני חושב, מהיר, לא מאט את המחשב, 95% מהאתרים פועלים עליו... |
כן זה מגדיל את הביצים
|
אני על FF כבר שנתיים וחצי , אין עליו .
אני ממליץ להוסיף אליו תוסף שנקרא IE Tab . ואז הוא ממש מושלם :character63: |
זה הדפדפן הכי טוב שיש
|
התנסיתי בכל דפדפן אפשרי, והff פשוט הכי טוב.
גם הavant היה נחמד ונוח, והשתמשתי בו כמה שנים, עד שנחשפתי אל הff :) |
אני שנים עם ה Ie של ווינדוס... גירסא 7 פצצה ואין לי אף תלונה עליה..
|
יש לא כמה בעיות....
אני מעדיף את Explorer עדיין, יותר קלאסי,פשוט,ונח. |
אין על הפיירפוקס.
|
גם אני משתמש בFF מפסוט,כמו שאמרו מלפניי לאתרים שבעייתים בדפדפן שהוא לא IE יש את את התוסף של IE TAB ובכלל היתרון הגדול FF טמון לדעתי בתוספות שאפשר להוסיף לו לדוגמא: Gmail Notifier וכו'..
|
explorer 7
|
ff = fire fox ?
|
aye
|
ציטוט:
חיפשתי שעות איך אני מוריד איזה סרגל כלים או משהו בסגנון שיידע אותי כשאני מקבל אימייל (יש לי gmail) כמו ב msn.hotmail יש כזה תזכורת אם המסנג'ר פועל....... |
פיירפוקס לא רואה את האקספלורר הישן ממטר
החדש יותר נראה לי די זהה לפיירפוקס ממה שראיתי במחשבים בבצפר |
ציטוט:
לינק להורדה : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/173 גם עוד משהו נחמד בFF כל פעם שאתה פותח את התוכנה ישר,כל הADD ON'S שלך מתעדכנים אוטומטית , ככה שאין בעיות תאימות אם הגרסאות החדשות וכו'. וטוב בכללי תוכנה מהירה,יציבה,אין POP UPS , אני אישית מכיר רק IE וFF אבל פשוט מפסוט מהתוכנה. |
עריכה, דאבל..
|
ציטוט:
אה ותודה אחי. :jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ