![]() |
איך התוכנית שלי?
עשו לי אותה לפני שבועיים בערך.. ואני בתקופה שאני שומע מלא דברים שונים ממלא אנשים ולא יודע מה נכון...
נגיד המאמן שלי אומר שאימון עלייה במסה ואימון חיטוב זה יכול להיות אותו דבר וההבדל היחיד הוא באירובי ובתזונה... אחרים אומרים שלא... הוא גם אומר ש-6 חזרות ומשקלים ממש כבדים לא טובים לילד בגילי.. תראו מה הוא נתן לי: אני בן 16 גובה 180 משקל 75 אני בעלייה במסה חודשיים בערך... אימון Ab כמעט בהכל זה 3 סטים של 15 חזרות, 12 חזרות, 8 חזרות.. יענו לראות שאני מעלה משקל. A חזה: לחיצה בשכיבה דמבילים-3 סטים חזה עליון עם מוט-2 סטים פרפר-3 סטים יד קדמית: אני מרים משקולות בישיבה בזווית-סטים פולי תחתון (התרגיל שמושכים כבל שבא מלמטה...)-2 סטים רגליים: לחיצה-4 סטים פשיטה-2 סטים לא זוכר איך קוראים לזה עובד על ירך אחורי-3 סטים B גב: פולי-3 סטים חתירה בישיבה-3 סטים פלייס נראה לי קוראים לזה..-2 סטים יד אחורית: אותו תרגיל של יד קדמית עם פולי התחתון רק שהוא בא מלמעלה-2 סטים מוט חופשי באחיזה צמודה-2 סטים כתפיים: לחיצה במכשיר-3 סטים לחיצה בעמידה- 2 סטים לחיצה בעמידה (תנוחה שונה זה לא אותו דבר..)-3 סטים איך זה? |
עמית ההבדל באמת הוא תזונה ואירובי...
ולגבי ה-6 חזרות זה טעות לעשות 6 חזרות על משקל כבד במסה לפי מה שהבנתי עדיף 8-12. |
Wtf?! מאיפה אתה יודע איך קוראים לי???
|
חחח זה אסי אחי בוא אייסי שלי נסביר לך קצת 23888656
|
הוא נביא
|
תוסיף עוד תרגיל בגב ובחזה ותוריד תרגיל אחד מהכתפיים ויש לך תוכנית בובה :11:
|
לדעתי מעט מדי סטים ואל תעשה הכל פרמידה כזאת תגוון עם החזרות
|
ציטוט:
שיהיה בהצלחה:sbb4: |
ההבדל בין חיטוב למסה הוא מאזן המאזן הקלורי! ועוד כמה משתנים קטנטנים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ