ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   [תמונות] פרידה זמנית מפיתוח גוף (https://israelbody.com/showthread.php?t=26539)

moshepo 30-12-07 17:01

[תמונות] פרידה זמנית מפיתוח גוף

מה המצב אנשים ?..

הפסקתי להתאמן עכשיו, לאחר שנתיים של אימונים (חצי שנה ראשונה לא התאמנתי ואכלתי נכון) בגלל טיפול ברקוטאן . קחו 2 תמונות אחרונות שלי כי הרבה מסה הולכת לרדת . אני מתכוון לחזור להתאמן לאחר סיום הטיפול ... :(

פרטים:

בן 16.8
75 קילו
יד 38 וחצי
מטר 79-80
12.1%

http://i18.tinypic.com/6prfpzr.jpg

http://i18.tinypic.com/8fty161.jpg

הערה: לא יודע למה אין לי קוביות ... יש לי אחוז שומן מתאים ובכל זאת לא רואים ... כנראה שכל השומן מתרכז לי שם ... חבל שאין לי (ואני עובד עליהם חזק) :(

LiLSauce 30-12-07 17:15

באמת חבל ,
בקשר לקוביות
זה אולי בעיית גנטיקה, או שחסר לך מסה שם...

moshepo 30-12-07 17:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי LiLSauce
באמת חבל ,
בקשר לקוביות
זה אולי בעיית גנטיקה, או שחסר לך מסה שם...

אני רק מקווה שחסר לי מסה שם ... אם זה גנטיקה אין לי מה לעשות :(

sagi10 30-12-07 17:21

בלי לבאס ? אחרי שנתיים הייתי מצפה ליותר :mellow:

מאסה מאוד טובה , תעשה חיטוב אם אתה מחפש קוביות .
כי לפי מה שנראה יש לא דיי הרבה נוזלים ושומנים .

P-a-n-1-c 30-12-07 17:21

לפי התמונות אתה לא 12% אלא 14%..

moshepo 30-12-07 17:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi10
בלי לבאס ? אחרי שנתיים הייתי מצפה ליותר :mellow:

מאסה מאוד טובה , תעשה חיטוב אם אתה מחפש קוביות .
כי לפי מה שנראה יש לא דיי הרבה נוזלים ושומנים .

אם לא הייתי מתחיל טיפול ברקוטאן הייתי עושה חיטוב ... רופאת העור שלי אמרה שאני חייב לטפל בפנים בדיוק כשרציתי להתחיל חיטוב :(

אחרי שאני יחזור להתאמן (אחרי הטיפול) אני יחזור למה שהיה ואז חיטוב

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
לפי התמונות אתה לא 12% אלא 14%..

לפי המכשיר של המכון כושר שנמדדתי בו היה 12.1%

sagi10 30-12-07 17:29

אין מצב .

israel2290 30-12-07 18:15

למה אתה מפסיק מהאימונים בגלל הראוקטן
אני לוקח גם לוקאטן ועכשיו אני חוזר לאימוניןם וואלה הולך טוב

moshepo 30-12-07 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi10
אין מצב .

אין מצב שאני יחזור למה שאני עכשיו ?.. שמעת על זכרון שריר ?..

ציטוט:

פורסם במקור על ידי israel2290
למה אתה מפסיק מהאימונים בגלל הראוקטן
אני לוקח גם לוקאטן ועכשיו אני חוזר לאימוניןם וואלה הולך טוב

לך זה יכול לא להשפיע על השרירים ולי כן ... לא רוצה לקחת סיכון ...

CriminaL 30-12-07 18:24

כמו שפאניק אמר אתה על 14% שומן לפחות,בקשר למכשיר שבמכון יצא לי שם 8% שומן ואני על 16% אז...

OhadB 30-12-07 19:06

ניראה טוב אחלה מסה .
לי במכשיר בחדר כושר יצא 4.8% שומן ! אל תאמין לחרטה הזה

Gangster 30-12-07 19:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OhadB
ניראה טוב אחלה מסה .
לי במכשיר בחדר כושר יצא 4.8% שומן ! אל תאמין לחרטה הזה

וואלה זה מה זה מעודד P: , במכשיר במכון שלי יצא לי 12% הייתי בטוח זה בגלל שאין לי גנטיקה ובחיים לא יראו לי תקוביות

gil-Nissim 30-12-07 19:49

מזה הרקוטון הזה, לפצעים ?..

וואלה גם אם היה לי על הפנים יער של פצעים לא היתי מפסיק להתאמן בגלל תרופא מעפנה... שתוריד לי את הפצעים.. זה בסה"כ פיצעי בגרות זה עובר אם הזמן..

בקשר לתמונות, אחלה מסה יש לך..
וזה נראה קצת יותר מ-14 אחוז שומן..

חבל בגלל זה לא להתאמן ..

ArschGesicht 30-12-07 19:53

ממש ממש לא 11 אחוז אלא יותר לכיוון 14+
ציפיתי ליותר משנתיים..
אלו יותר הישגים של שנה הייתי אומר

sagi10 30-12-07 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moshepo
אין מצב שאני יחזור למה שאני עכשיו ?.. שמעת על זכרון שריר ?..

לך זה יכול לא להשפיע על השרירים ולי כן ... לא רוצה לקחת סיכון ...

אין מצב ל- 11% .
את לא קורא נכון .

moshepo 30-12-07 20:51

לא דיברתי על לחזור ל - 12.1% שומן, דיברתי על המסה ... ולזה שאמר שאלו לא תוצאות של שנתיים זה בגלל שאני לא השתמשתי בתוספות ולא התאמנתי בחצי השנה הראשונה כמו שצריך ולא אכלתי כמו שצריך ולא החלפתי תוכנית קיצר באתי סתם למכון כושר חצי שנה ... וזה שאמר שבגלל פצעים לא היית מפסיק להתאמן ... אם היו לך פצעים במשך 5 שנים וזה היה ממש מפריע לך היית מפסיק להתאמן ... נראה לך זה כל כך קל לי להפסיק ? אני אוהב להתאמן ואני גדל ומתפתח ואין סיכוי שאני יפסיק להתאמן אחרי שהפצעים יעברו לי ...

ArschGesicht 30-12-07 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moshepo
לא דיברתי על לחזור ל - 12.1% שומן, דיברתי על המסה ... ולזה שאמר שאלו לא תוצאות של שנתיים זה בגלל שאני לא השתמשתי בתוספות ולא התאמנתי בחצי השנה הראשונה כמו שצריך ולא אכלתי כמו שצריך ולא החלפתי תוכנית קיצר באתי סתם למכון כושר חצי שנה ... וזה שאמר שבגלל פצעים לא היית מפסיק להתאמן ... אם היו לך פצעים במשך 5 שנים וזה היה ממש מפריע לך היית מפסיק להתאמן ... נראה לך זה כל כך קל לי להפסיק ? אני אוהב להתאמן ואני גדל ומתפתח ואין סיכוי שאני יפסיק להתאמן אחרי שהפצעים יעברו לי ...

בלבול ביצים הזכרון שריר הזה..
אני הפסקתי להתאמן לחודשיים-שלושה חזרתי להרים כמו כוסית - הלכו 5 קילו ואחוז נכבד ממשקלי עבודה..
המשקלי עבודה עולים לאט לאט בחזרה אבל עדיין =\ לא הייתי מסתמך על זה כ"כ ואני אמליץ לך לשמור על תזונה
ומה הקשר לזה שלא השתמש בתוספים? וחוסר תזונה של חצי שנה? עדיין נשאר לך שנה וחצי לא?
ובהם לא השגת מי-יודע-מה תוצאות (וגם בלי תזונה מסודרת אפשר לגדול בקטנה:boxing: )

Ori_D 30-12-07 20:59

וואיי זה באמת באסה גם לי הייתה תקופה של הפסקה חטפתי הרעלת קיבה, זה יותר גרוע לא רק שלא יכולתי לשמור על אימונים אלא גם על תזונה לא יכולתי לשמור משמע הייתי יום שלם על מרק ומאכלים נוזלים המאסה צונחת מאוד מהר.

אם תמשיך להקפיד על תזונה תאבד פחות מאסה.

אחלה תמונות, בהצלחה בהמשך הדרך

moshepo 30-12-07 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ArschGesicht
בלבול ביצים הזכרון שריר הזה..
אני הפסקתי להתאמן לחודשיים-שלושה חזרתי להרים כמו כוסית - הלכו 5 קילו ואחוז נכבד ממשקלי עבודה..
המשקלי עבודה עולים לאט לאט בחזרה אבל עדיין =\ לא הייתי מסתמך על זה כ"כ ואני אמליץ לך לשמור על תזונה
ומה הקשר לזה שלא השתמש בתוספים? וחוסר תזונה של חצי שנה? עדיין נשאר לך שנה וחצי לא?
ובהם לא השגת מי-יודע-מה תוצאות (וגם בלי תזונה מסודרת אפשר לגדול בקטנה:boxing: )

תראה לי תמונות של הגוף שלך ואחר כך דבר ... ואם לא שמת לב סטרת את עצמך ... אמרת שאין דבר כזה זכרון שריר אבל המשקלי עבודה עולים לאט לאט :\
אם אין זיכרון שריר איך משקלי העבודה עולים לאט לאט ?.. ולמה לשמור על אכילה נכונה עם הגוף פשוט יפרק את החלבון שאני יכניס כסתם אוכל שאני אוכל ולא לשריר כי אני לא יעבוד על השריר ... ומה לעשות זה מה שאני הצלחתי להגיע בשנה וחצי, זאת הגנטיקה שלי אני לא יכול להאשים אותה ... יש אנשים בגיל שלי שמתפתחים יותר (אני מדבר על אלה שעובדים גם כבר שנתיים) ... אני אוכל לא בכמויות כמו שאכלתי כשהתאמנתי אלא פחות כדי לא להשמין ... ויש לי גם הוכחה שיש דבר כזה זכרון שריר ... דוד שלי התאמן 3 שנים לפני צבא ופיתח גופה ... הוא התגייס לקרבי ולא היה לו זמן להתאמן ... הוא לא התאמן 3 שנים וכשהוא סיים צבא הוא חזר להתאמן ... אחרי חצי שנה הוא החזיר את מה שהיה לו ... היה לו מאוד מאוד קשה אבל הוא הצליח ...

sagi10 30-12-07 21:19

וואוו !
אתה חמור ?
בטח שהמשקלי עבודה שלו יחזרו לאט לאט , אךי הם עלו מלכתחילה !? גאון .
זיכרון שריר(בולשיט ) אומר שברגע שתחזור להתאמן תוך שני אימונים אתה חוזר למשקלים הקודמים שלך .
בולשיט , זה לוקח זמן .

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ