![]() |
אימון משולב לשיפור אתלטיות כללית ??
אהלן פורום, הרבה זמן לא הגבתי...
האמת שקצת ירדתי מקטע של בודיבילדינג, ועכשיו אני יותר בקטע של אתלטיות... אבל בכל זאת אני יודע שיש כאן מלא חבר'ה עם ניסיון וידע על אימונים בכללי ולכן אני כותב את זה כאן.. חשבתי על לעשות אימון משולב בכדי לקבל קצת מכל העולמות, והפוך לאתלט טוב יותר שלושה אימוני FBW בשבוע ראשון - אימון בדגש כוח דדליפט 5X5 לחיצות כתפיים 4X6 סקוואטים ברגל אחת 4X6 מתח בתוספת משקל 4X6 שלישי - אימון בדגש סיבולת ריצה 20 דקות מקבילים 3X20 מתח 3X18 סקוואט במשקל גוף 2X50 כפיפות בטן רב סט - 15 vups 15, chinnies 15, knee tucks 15, russian twist חמישי - אימון בדגש כוח מתפרץ ספרינטים 50MX5 מתח עם מחיאת כף 4X שכיבות סמיכה עם מחיאת כף 4X סקוואט עם קפיצה 3X15 הנפות רגליים בתלייה 3X6 להמשיך לאכול בתזונה נכונה (5 ארוחות ביום, 150 גרם חלבון, הרבה ירקות ומים, בלי ג'אנקפוד) לקחת וטמינים (ויטמין סי, קומפלקס בי, ויטמין אי, ) שמן דגים וסידן מה דעתכם? בלי להתבייש, תאמרו מה שאתם חושבים שוב אני חוזר, התוכנית הזאת היא לא במטרה לעלייה במאסה (למרות שאני מאמין שאם אני אתמיד בה במשך תקופה רצופה אני כן אעלה איזה קילו שניים של שריר...) |
פייי נראה לי קריעת .. אם תתמיד בא והמטרה שלך זה אתלטיות אז נראה לי בסדר.. אבל איפה הסיבולת לב ריאה פה ? תוכל לקפוץ כמו קוף ולרוץ כמו צ'יטה אבל תתעייף מהר .. הייתי מוסיף אירובי קצת
|
"סקוואט במשקל גוף 2x50"
50 חזרות זה לא מוגזם? |
מישהו מהמלומדים מוכן לענות בבקשה ? :book:
|
אני גם חשבתי על משהו כזה.
אבל אני עובד רק על כוח מתפרץ. |
איך שכיבות סמיכה ומתח עם מחיאת כף עובדים על כוח מתפרץ?
|
ציטוט:
זה כמו לרוץ ובסוף אתה רוצה לקפוץ כמה שיותר רחוק אז אתה בסוף מגביר את המהירות בכדאי לקפוץ כמה שיותר רחוק ,ככה גם המכיאות כף אתה מוסיף עוד מהירות כדי לעשות את זה . |
נחמד
את הריצה הייתי מעביר לסוף האימון ובגלל שאתה רוצה סיבולת 20 דק זה די עלוב בכוח המתפרץ הייתי מציע לשלב גם push- press אחלה תרגיל לכוח מתפרץ (ג'מאפ סקוואט שמבוצע עם משקל עליך זה לא נוח ממש) . |
ציטוט:
וישר power press זה בעצם מין jerk. |
משהו אחד אני חייב להבין,
מה זה מתח עם מחיאת כף? תקן אותי אם אני טועה, אבל בעת ביצוע... אתה לא... נופל?! |
מתח עם מחיאת כף? אדיייייייייייר ! אני חייב לנסות את זה מתישהו #$
|
כן זה תרגיל טוב
מה אתם חושבים, אני מפחד קצת שזה אימון קטן מידי לכל סוג של אימון (מתפרץ סיבולת כוח) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://youtube.com/watch?v=XRTC75iTG-A watch n' learn |
מה שעשית זה לא אימון כוח מתפרץ, אלא סתם חרטא. תריץ חיפוש בגוגל על אימון פליאומטרי ותקרא מאמרים.
|
אני לא מבין כל כך הסוג תכניות האלה אבל אין מספיק עבודה על החזה
|
ציטוט:
? למה מה רע באימון הזה? דרך אגב אני יכול לקבל עוד חוות דעת בבקשה?:jockey: |
חח נראלי לא מהעולם הזה! מאיפה נפלת? י'סוס!! נראלי אחלה תוכנית שהייתי מאמץ אם הייתי בכזה כושר...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ