![]() |
חזרתי למועדון
כנראה עוד פעם חטפתי דלקת בכתף
בלאט. הקטע שאני לא יכול להתנזר מפעילות איתה כי בעבודה אני מרים ארגזים וכו', אז בעיה די גדולה אוףףףףף מה אני אמור לעשות קיבינימט?? |
לך לאורטופד... שיתן לך נוגדי דלקת
|
הכדורים האלה חרטה לא עוזרים בשיט :(
|
לי עזרו אחלה
|
פאניק אתה אמור לדעת שהתשובות יהיו לקחת כדורים (שגם לפי דעתי לא ממש עוזרים) וכמובן מנוחה אין פה יותר מדי מה לעשות ..
|
welcome to the club
|
ינעל ראבק עכשיו קמתי משינה ואני לא יכול להזיז את היד מכאבים
בעעע |
ציטוט:
|
פשוט אתמול היו לי כאבים בכתף, אני די בטוח שזו דלקת כי זה אותם כאבים ובאותו מקום כמו שהיו לי לפני חצי שנה כשהייתה לי דלקת בכתף. אז זה השבית אותי לחודש וחצי, מעניין כמה היום.
ינעל העולם איזה כאבים |
וואללה Welcome to the club
לדעתי אין פשוט מה לעשות עם זה, אני כבר פיתחתי לי עמידות אני עובד כבר המון זמן עם כאבים בכתפיים פשוט למדתי להתעלם מזה |
ציטוט:
לא היה לך איזו תאונה בחדר כשור או משהו? כי שלי התחילה זה היה בגלל שהמוט החליק לי קצת בבנץ' פרס ועשה לי לא טוב בכתף. |
יש מצב זה איזה קליק, אחי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם כן אז תוריד לגמרי עבודה ישירה על הכתפיים זה מה שאני עושה והאימון עובר חלק |
וואלה אתמול לא הלכתי לאימון וגם היום ומחר לקחתי חופש מחלה. דפקתי וואחד שינה אתמול [מ21:30 עד 8:30 ואז מ10:00 עד 12:30] ואני בתור אחד ש7 שעות שינה זה שיא בשבילו [גם אם זה יום חופש, אני פשוט לא מסוגל לישון הרבה]. כנראה שהמנוחה עשתה לי טוב והאמת שהכאבים בכתף ירדו וכמעט נעלמו [לא כואב לי כרגע אבל בטח אוטוטו זה יחזור חח].
קיצר אני אולי אלך לאימון היום, תלוי אם זה יכאב לי אחר הצהריים או לא. |
איך אתה מבצע את החימום שלך לפני האימון?
|
ממש קצת מתיחות וסט ראשון עם משקל יחסית נמוך.
|
סט ראשון בכל תרגיל לקבוצת שרירים גדולה (נגיד באימון שיש לו רגליים חזה וגב , לכולם סט ראשון חימום או רק בתרגיל הראשון?)
ולאחר הסט הראשון במשקל יחסית נמוך אתה ישר מגדיל ל Rm X שלך או עובד בשיטת פירמידה? |
ציטוט:
בעבודה שלי אני עובד במקררים ולפעמים גם נכנס למקרר של הקפואים ששם יש מינוס 20 מעלות. מה גם שאני מרים שם הרבה ארגזים וקרטונים ככה שכנראה זה בגלל זה. בכל אופן אני עובד שבוע-שבועיים עוזב את העבודה כי אני מתגייס. |
שמעת על חרמונית ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ