![]() |
סרטון שלי יום לפני תחרות מר ישראל 2007
לא להגדיל את הסרטון כי האיכות לא משהו..יוטיוב הרס את האיכות שלו חחח
http://www.youtube.com/watch?v=EtKY6klrvIw |
אחלה רגליים
|
התקדמת ממש יפה מאז ...
|
חזה כתפיים רגליים יפים
לא אהבתי את הידיים והגב כ"כ |
תודה..
בכל מקרה חשוב לציין שמאז שיפרתי חזה וגב.. הסרטון ספציפית לא ממש מחמיא לי ליידיים אבל מי שמכיר אותי יודע שיש לי ידיים גדולות..47 סנטימטר חטובות ליתר דיוק..זה דווקא לא מה שמדאיג אותי בכל מקרה שיהיה לי בקרוב תמונות עדכניות אני אעלה ותשפטו בעצמם את ההתקדמות מאז התחרות |
חטוב מאוד אהבתי את רמת החיטוב... פחות התרשמתי מהכתפיים והגב אבל אני בטוח שבמציאות זה ניראה הרבה יותר טוב וזה פשוט עיוות של הסרטון .
בכל מקרה ניראה מציון המשך כך |
חזה מצוין
אחלה גוף גנטיקה מעולה אבל כן גם לדעתי אתה חייב לשפר את שרירי הידיים להגדיל את ההיקף של היד |
מרשים ביותר
|
יש טיפה שומן בתחת מקווה שעד התחרות תוריד אותו
עקף 47 WOW תותח אחי, למשהו בסרטון זה ניראה בהרבה יותר קטן בהצלחה בתחרות :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה מקום לקחתה? |
יאלללה בלאגן !
אחי היקר ,הסרטון לא ממש מחמיא לך ,אבל בתור אחד שראה אותך לא כל כך מזמן ,אני יודע שעלית איזה 17 רמות מאז :) תן להם בראש עם תמונות עדכניות. |
הסרטון לא מחמיא לך בגרוש
|
ציטוט:
מה 47..? ברור שאתה לא מדבר על היקף הבייספס שלך אז למה התכוונת..? ובקשר לסרטון, לא נראה טוב, התמונות מהתחרות היו הרבה יותר טובות........ אולי זה בגלל התאורה.... אני זוכר סרטון שלך עושה פוזינג בחנות של ישראל בודי, ושם היית נראה יותר טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא במהלך הסרטון 47 אור עומד על היקף זרוע של 47 כיום :) |
ציטוט:
בסרטון יש לו יד 39 גג 41. איך יכול להיות שהוא עלה כל כך הרבה.. |
ציטוט:
:wub1: תפעיל את הדימיון :wub1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ממש לא ,הרבה מתחרים עלו רק בשבועות שאחרי התחרות קרוב ל10 קילו , או אפילו יותר ,אז אחרי העליה הזאת +"ממתקים" זה מציאותי מאוד |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ