![]() |
הנחות בחנות
אין איזה הנחות לשנה החדשה\ראש חודש\איזה חג\ חברי הפורום\ יום ההנחות הבינלאומי?
המחירים ממש יקרים זה טירוף להשקיע 330 שקל על אבקת חלבון |
יש הנחות לחברים.. שזה אומר למי שהייתה פגישה
|
ציטוט:
|
חבר שלי אמר שאם אני מראה לכם אחד שמוכר יותר זול מ ישראלבודי הם מחויבים להוריד במחיר או משהו כזה.. זה נכון ?
|
ציטוט:
אצלנו בנהריה האופטימום וצ'מפיון עולה 330,ועדון גיל מוכר ב20 ש"ח יותר ! |
ציטוט:
ואם כן..הנחה של 5 שקל או הנחה יותר משמעותית? |
יקר פה רצח בחנויות הרגילות שהם לא רשת המחרים בהרבה יותר זולים
|
ציטוט:
|
אל תדברו שטויות ,תאמינו לי שאם תפנו לגיל במייל ותראו לו באמת שיש משהו שמוכרים ביותר זול הוא ידאג לכם,הם לא סתם רושמים דברים ולא מקיימים אותם.
אני אישית הייתי בחנות ובנאדם נכנס וגיל השווה את המחיר אז אל תקשקשו לפני שאתם בודקים. |
ציטוט:
גבר אבל מה שהם אומרים זה עובדה מן הסתם.... :| |
שמעתי שיש מבצע שאם קונים אבקת חלבון מקבלים סוכר ענבים + אומגה 3 + קפאין + קריאטין + גווראנה +טסט' במחיר מצחיק של "מטבע של 2 שקל" (רק חבל שלאף אחד אין מטבע כזה בחייאת)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
המחרי חלבון בארץ הכי יקרי בישראלבודי אני לא מבין את זה. |
ציטוט:
|
חברים יקרים, ישראלבודי עדיין מתחייבת למחיר הזול ביותר בארץ, אם באמת קיים מחיר יותר זול אתם מוזמנים להרים צילצול לחנות ובמידה באמת קיים מחיר כזה (גם בנהריה) ידאגו להשוות לכם לאותו מחיר + פיצוי, הינה הנוהל המדויק אם מישהו רוצה לראות:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=29305 מעבר לכך לגבי מבצעים אנחנו משתדלים כל הזמן ליצור מבצעים אטרקטיבים בשבילכם ושאר הלקוחות שלנו, אלה כרגע המבצעים שרצים עד סוף החודש: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1145 מעבר לזה יש מבצע שעוד לא התחיל באתר אבל מי שיפנה אלי אני ידאג שידאגו לתת לו אותו גם בחנות והוא: 2 חלבון קלאסיק וואי של אופטימום ב- 550 ש"ח ככה שזה יוצא 275 ש"ח ליחידה ואתה יכול לבחור 2 טעמים ככה שזה יוצא די נוח ומשתלם כרגע. לגבי המחיר זול אני שוב יציין שאנחנו עדיין עומדים מאחורי המילה שלנו ומי שלא מרגיש נוח לפנות לחנות מוזמן לפני אלי אישית אני ידאג לעזור בצורה הכי טובה שאני יכול: 050-6929029 תודה והמשך יום נעים שלומיק צוות ישראלבודי |
ציטוט:
|
ציטוט:
נגיד אם אני מסדר לך 10 אנשים אתה עושה לי 10% הנחה או משהו כזה? |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז זה עדיף כבר על השק הגדול לא?
ככה יש 2 טעמים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ