![]() |
כושר אכילה, כולם להכנס.
שלום,
רציתי לעשות סקר קטן לראות את כושר האכילה של האנשים פה :) מה היא הארוחה הכי גדולה שאכלתם אי פעם ? לא חייב להיות אוכל בריא. רצוי להוסיף תמונות אם ניתן. :) אצלי זה היה במסעדה "אכול כפי יכולתך" של בשר.. בוא נגיד ככה שאכלתי כמה תרנגולות, כבשים, פרות, והיה עוד איזה משהו מוזר שלא זיהיתי יכול להיות שזה היה חתול :helpsmilie: כנפיים ושוקיים זה היה כזה כמו ששמים על השולחן פיצוחים.... למחרת אותו יום לא אכלתי כלום עד הערב... :jockey: |
חתימה קטנלית, אני בעד :jockey:
|
הכי הרבה שלי זה מגש פיצה גדול+לחם שום+בקבוק קולה
|
3 לאפות אם חזה עוף ממולא בצילי מתוק והרבה חצילים אם צלחת צ'יפס בצד ובקבוק קולה ענק ליד,
זה נחשב לארחוה גדולה?? :) |
תאמינו או לא ...:whistle:
2 עופות (לא הכי גדולות) |
כמה ימים לפני שהתחלתי את התפריט אני ועוד שתי חברים שלי (benM,elif744)
הלכנו לאכול בפפאגיו,זאת מסעדה של בשר איכותי של אכול כפי יכולתך אכלתי שם כל כך הרבה עד שלא אכלתי כלום עד יום למחורת בבוקר(ואכלנו ב 2 בצהריים) שקלתי את עצמי לפני שיצאנו למסעדה ואחרי שחזרנו מהמסעדה ושקלתי 3 ומשהו קילו יותר! אגב גם הסרטנו את זה...זה נקרא לאכול =] |
אני אף פעם לא שבע , רק אלרח שתי שווארמות בלאפה או משהו , או שתי פיצות Xl
|
הכי הרבה שאכלתי שזכור לי זה 16 משולשים של פיצה האט העבה.
|
היה פעם בלוג של איזה בודיבילדר דיי שחיף שאכל 50,000 קלוריות מוצקות ביום. ותיעד את זה
|
3 ליטר מים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה רוחה לראות שזה אפשרי תחפש על מה שאלויס אכל כל יום :> |
שהייתי שמן פעם אכלתי ממש מלא
400 גרם ספגטי בערך, 300 גרם עוף וכמה עוגיות לקינוח וסלט ענקי :s |
האמת לא יצא לי, בהשוואה למה שנאמר פה, לאכול כמות מטורפת של מזון בפעם אחת.
הכי הכי שהיה לי זה מגש פיצה משפחתית (8 משולשים) + כמעט בקבוק קולה שלם... זה היה מזמן... בין כיתה ט' ל-י' בגיל 15 וחצי |
בעקרון, כל החודשיים שהייתי בארה"ב אכלתי המון, ולפעמים מנות כפולות חח המלצרים צחקו lol
אני ילד יקר להאכלה, צריך להרעיב אותי... לא נורא עד החיטוב הקרב ובא |
ציטוט:
|
מגש פיצה שלם+ קולה ואחרי זה 5 קרמבואים =]
|
רוברט מה קורה?? ואיי כמה זמן לא ראיתי אותך כבר :d
אני מסוגל לסיים 2 פיצות בלי בעיה השיא 4 לאפות בגלל התערבות יומיים כאבי בטן ועצירות :d |
35 קרמבואים
השנה אני מנסה להגיע ל50 |
איכס.
אצלי זה לא ארוחה אלא פשוט יום מתמשך שלאחר מכן ספרתי ואכלתי בו כ-12500 קלוריות. היה משביע :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ