![]() |
בעיה בחזה(יש גם תמונות) חשוב שתעזרו לי
http://img244.imageshack.us/img244/8850/2007hz4.th.jpg
http://img244.imageshack.us/my.php?image=2007hz4.jpg אפשר לראות שהשריר בצד שמאל לא מפותח והכתף כזה נכנסת פניה השריר כזה כאילו מחולק ל 2חלקים באמצע ובין השריר לכתף לעומת השריר בצד ימין שנמתח בצורה אחת עד לככתף והכתף יותר מתוחה הולכת יותר אחורה וגם מרגישים שריר הרבה יותר חזק ומעצוב. יש לי את זה כבר שנתיים וזה משגע אותי זה קרה לי איך שסיימתי להתאמן לפני שנתיים בערך תודה (אולי הפעם תעזרו) |
פשוט אין לך כמעט מאסה בחזה
תתחיל להתאמן ולעלות במסאת שריר וזה יסתדר |
החזה של אחותי יותר מפותח משלך:laughing:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בעיה נפוצה יחסית... אם זה מאז שהפסקת להתאמן...יש רק תשובה אחת...תחזור להתאמן!!:sbb4: |
איזה חזה ?
תעלה במסה לך תאכל ת'מקרר מה אתה עושה פה??!! |
בואו נרגע מעט עם התגובות ,הבחור לא ירוויח כלום מזה שנתקוף אותו או נצחק עליו,הוא בא לשאול שאלה ,אפשר לענות לה בלי לצחוק עליו :)
וידידי ,חברי הפורום צודקים ,הבעיה היחידה בחזה שלך זה חוסר מסה ,תעלה מסה והכל יבוא על מקומו. |
אני לא רואה שום בעיה בחזה... כי אין לך חזה אחי!! להתאמן, לאכול, לישון, לחזור לפה עוד חצי שנה עם תמונה. בהצלחה!
|
אני לא צוחק פה , רק אומר לו מה הוא צריך לעשות .
בהצלחה :) |
ציטוט:
נכון,אבל יש דרך להגיד דברים ,אם אני הייתי במקומו,הייתי נפגע מההערות האלו ,אתה מבין ? כולנו באים לפה בשביל לקבל משהו /לתת משהו ,צריך להיתייחס לכולם בכבוד ,רק ככה נתפתח כקהילה :) |
קודם תעלה במסה ותפתח חזה ..
|
קדום כל תודה
עכשיו מה זה אומר לעלות במסה? מה צריך לעשות? עם זה משנה אני 1.85 73 קילו בן 16 |
ציטוט:
|
ליחה שאני נדחף לפוסט אבל זה לא אישי אליך אני פשוט לא מבין את כל מי שאומר : "חשוב מאוד" "חשוב שתעזרו לי" "שאלה חשובה" "חשוב כנסו" וכו'
כאילו מה הפוסט שלכם יותר חשוב מפוסט של אחרים? שאלות של אחרים לא חשובות? זה פשוט מעצבן? וזה גם מקום לציין לטובה את עבודתו של רן (שהוא נוהל פוסטים עם כותרות לא תקינות) |
אין שום בעיה אחי...
אין לך כרגע בכלל בסיס לחזה... תתחיל מסה דחופה כמו שאחד אמר ואז חיטוב אין לי ממש זמן להסביר תחפש דיונים או מאמרים יסבירו לך כבר מה אתה צריך לעשות...! |
אחי בלי להעליב אין חזה זה שתוח ממש
תתחיל להיתאמן חזק ולאכול הרבה ויהיה לך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ