![]() |
מהו ההבדל?
מהו ההבדל בין חד סוכר דו סוכר ורב סוכר עם אפשר הסבר מה צרכים לאכול לפני השמה ולפני אימון
|
גבר, שמעת על הדבר הקטן הזה שנקרא פסיק? כן זה- ,
??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז בא נסביר בקצרה ובשפה פשוטה: א.חד סוכר-המבנה "הראשוני" כגון גלוקוז("סוכר ענבים") חומר גלם בנוסף לנשימה תאית ליצירת מולקולות ATP -יצירת אנרגיה. ב.דו סוכר-כפשוטו 2 יחידות של דו סוכר כגון סוכרוז. ג.רב סוכר-מלוקולות של חד סוכר הקשורות יחדיו כגון עמילן,תאית,פחמימה פשוטה. לפני אימון אתה צריך חד סוכר אותו יש ברוב הפרות אני ממליץ על בננה, תפוח, תמרים. אגב אל תסמוך על מה שאני כתבתי,אני מאוד עייף.. |
זה לא קשור לאימון , ולומדים את זה בביולוגיה של חט"ב
|
ציטוט:
|
ומה מכול הסוכרים האלה משמין אני לא לומד פרשטי בגלל זה אני לא יודע כי לא למדתי ביולוגיה
|
מה מכול הסוכרים האלה לא כדי לאכול?
|
כל עוד אתה אוכל מספיק סיבים תזונתיים אין הבדל בין הסוכרים במהלך היום, תדאג למספיק סיבים תזונתיים ואת שאר הפחמימות שלך תעשה איתן מה שאתה רוצה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה,כדי להיות בודיבילדר(חובבן) אתה חייב להקנות(לצבור,להשיג) לעצמך ידע,משמע ללמוד. אם היית לומד ספרות היית יודע שקוראים לתופעה הזו "צחוק הגורל" |
ציטוט:
|
ציטוט:
סיבים תזונתיים תמצא בירקות ובדגנים. |
טוב אחי שומע הרב סוכר זה שוקולדים דברים כאלה?
|
ציטוט:
|
אה כפרה תעזור לי רק בענין של הסוכרים האלה
|
והרב סוכר צרכים לאכול ממשך היום והדו סוכר?
|
ציטוט:
שוקולד זה לא מקור טוב,יש בו יותר מיידי שומן. אם אתה רוצה לצרוך רב סוכרים תאכל דברים כמו אורז,סוגי לחם וכאלה דברים. |
הדו סוכר זה אותו דבר כמו הרבה סוכר אותו עיקרון אני צודק?
|
ציטוט:
אין שם טעם לצרוך דו סוכר. חד סוכר תצרוך לפני האימון זה יספק לך אנרגיה מידית(מהירה) וזהו,זה כל מה שאתה צריך לדעת,בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ