![]() |
תספורת לגבר
אני מחפש אתר עם קטלוגים/תמונות של תספורות לגבר כי אני מחפש לעשות משו חדש בשיער נמאס לי כל החיים אותו דבר ואני לא מוצא אתר כזה...
בתקווה שתעזרו לי :flowers: |
גלח.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חח לא :unsure:
קשה למצוא אחי אתרים כאלה אול יש .... כנס לכל מספרה שמכבדת את עצמה ותבקש ממנו קטולוג בטוח יש |
מויקן אחי זה בן זונה אני אם זה יותר מחצי שנה
|
אני עכשיו מגדל קצת עורף ליראות איך זה יהיה ^^.. מהצדדים הורדתי כזה וגם מקדימה יש משהו כזה נחמד...
ובנושא אחר - למישהו פה יש עגיל בפיטמה ? יש לנו התערבות אני ועוד 2 חברים שלי עד לפסח צריך לעשות משהו מיוחד וחשבתי על עגיל בפיטמה חחח ... זה כואב ? זה יכאב באימוני חזה או משהו? |
ציטוט:
נ.ב אני הולך לעשות ב]יטמה עוד שבוע ככה |
ציטוט:
תוותר על התענוג הזה אתה תוריד את זה תוך חודש חודשיים ותצטער |
ציטוט:
|
יפה יפה
אבל גם יכול לגרום לזיהום אחושרמוטה ואני שם כסף שאתה מוריד את זה תוך חדש חודשיים אתה פשוט לא תחשוב כבר שזה מיוחד , אלה תחשב את הסיכונים מול תועלת ותוריד |
מה יכול לגורם לזיהום, זה עגיל כמו כל עגיל תטפל בו לא יהיה לך זיהום ב99% מהמקרים, אין אפס.
בקשר לשיער, מויקן של פאנק ולא של ערסים, או קרחת 0 :) |
עגיל בפיטמה זה קקה, מצטער להודיע לכם :flowers:
|
היה לי בגיל 13,כואב?כן זה כואב,אם הייתי יודע כמה זה כואב לא הייתי עושה(לקחת בערבון מוגבל הייתי בן 13) מה שחבל שזה משאיר צלקת קטנה בשני צדדי הפטמה ,קיצר רד מהרעיון זה מכוער.
|
מויקהן מרובע אחי
|
מההה לרדת מהעגיל בפיטמה לפסח ? חחחח ביעסתם אותי
באמת לחבר שלי היה והיה לו זיהומים... קיצור אז איזה עוד דברים מיוחדים אפשר לעשות חחח עשינו התערבות עם החברה כל אחד עושה משהו מיוחד.. .חח אה ועוד משהו אני צריך להיות חטוב לפסח אז אני עושה חודש וחצי מאסה וחודש וחצי חיטוב ואני מקווה שמ14 % אני יגיע ל10% בערך בחודש וחצי חיטוב חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ