![]() |
חברה בחיאת ראבק תרגיעו אותי
קיצר הייתי היום עצבני רצח מההורים שלי ומהבית ספר אז ישר הלחתי למכון עם הרבה מאוד עצבים..
בקיצור התאמנתי בצורה ממש טיפשית עשיתי ממש אימון סופר סט איפהשהוא אחרי חצי שעה היה קשה לי מאוד לנשום ועלה לי הדופק... כרגע אחרי 4 שעות הדופק שלי גבווהה מאוד הייתי אומר וגם הלחץ דם טיפה גבוהה בקיצור הדופק שלי גבוהה מאוד כרגע נחתי הוא ירד טיפה אבל זה עדיין לא דופק נורמלי מה יהיה אני עדיין טיפה לחוץ ועצבני ולמדתי תלקח תאמינו לי... תודה רבה לכולם !!!!!! |
יש מצב שגרמת לקריסה תוך בטנית אחי.. זה לא צחוק
|
בעיקרון אני לא מרגיש שום דבר כל כך מוזר אני יחכה עד הבוקר אני יראה חוץ מזה שהדופק גבוהה אין עוד משהו מיוחד.. אני לא חושב שזה מה שרשמת אם אתה רציני[?]
|
צחקתי אחי. אין לך שום דבר, אתה יכול להירגע.
תהיה בריא וערב מענג |
הקטעים של הלב הכי מסוכנים , ראיתי מלא מקרים של אנשים מתים במהלך השינה..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אתם ממש חראות הא ?
אל תדאג לא קרה כלום עד מחר תרגיש טוב זה הכל בראש שלך בעבעבעעבעבע |
איזה עידוד מגיע לך צל'ש י
|
עדיף עלייה בדופק או בלחץ הדם מאשר פציעה או דלקת כתוצאה מאימון פרוע ולא מבוקר.
כל מה שיש לך לעשות זה להודות שלא קרה לך משהו מהדברים הנ"ל, וחוץ מזה אתה בחור צעיר והגוף שלך לא יכנע כל כך מהר לאימון יתר או לאימון אינטנסיבי מדיי, אלא אם כן יש לך סוג של מחלה. אז תרגע. נ.ב, יכול להיות שהלחץ דם שלך גבוהה בגלל עצם העובדה שאתה מותרד ועובד עצות... מה הלחץ דם שלך..? בעת רוגע וחוסר פעילות לחץ הדם שלך צריך לשבת על 120 +- לבכור צעיר. |
זה יעבור ויהיה בסדר, אל תדאג.
פשוט תנוח, תירגע כמו שצריך, שתה קצת מים ותעשה מה שאתה עושה בכל יום. |
עדיף שתחכה לבוקר באמת.
בלי קשר לזה משעתי שאנשים נרצחו תוך כדי שינה אז תזהר :* |
תודה לחברה שעזרו... הדופק ירד טיפה אבל אני עדיין חושב שהוא יותר גבוהה מהרגיל[עברו 15 שעות ככה] ממ הדופק שלי עכשיו זה בערך 80 לדקה במנוחה שזה לא ממש טוב חשוב לציין שאני מאוד בריא עם כושר גופני לא הכי טוב אבל בריא עם מסה בריאה+
לא יודע יכול להיות שאני צריך לנוח עוד כמה ימים שהדופק\לחץ דם יסדירו עצמם ? תודה חברס D: |
אתה לוקח אולי במקרה אפדרין?:ohmy:
|
לא לוקח כלום פשוט הייתי די עצבני ונראה לי+ה"אימון יתר" שעשיתי גם לדופק לעלות משמעותית להרבה זמן הקטע זה אם זה הגיוני ש לזמן של 10 שעות זה קצת מוזר זה מה שהלחיץ אותי...
|
ציטוט:
|
זה בסדר אחי אני בכל מקרה קבעתי תור למחר זה כמה ימים אחרי שזה קרה בכל מקרה עכשיו הכל רגיל אפשר לתת לשזה לשקוע 60 במנוחה:sbb4:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ