![]() |
היי יש לי שאלה הליכם ויש גם תמונה
10 קבצים מצורפים)
יש לי שאלה בבקשה עזרה
אני מתאמן הרבה זמן כבר ואני רוצה לדעת אם אני צריך להוריד אחוזי שומן ומה בעצם כדאי לי לעשות בהמשך תודה ...תנו טיפים או משהו |
פייי אחלה מאסה ואחוז שומן יש עליך חביבי, אחוזי אתה לא צריך להוריד בטוח, תן במאסה עם דגש לידיים, יש לך גם אחלה גב, ידיים זה הדבר היחיד שהייתי מכניס לפרופורציה, כל הכבוד.
|
אחלה גוף אין עליך כמעט שומן את חטוב
אם אתה בקטע של גדילה תתחיל מסה :sbb4: |
כמה זמן אתה מתאמן ?
|
סחטישה
|
ואללה קרוב לשנה בלי הפסקות רצוף
|
אחוז שומן איןלך מה להוריד אתה עומד נראה לי על איזה 8-9 אחוז
אבל תלוי גם מה המטרה שלך באימון אתה יכול לעלות עוד מסת שריר תן דגש לשרירי היד ותרגליים עדיין לא ראינו אבל ישלך גוף חטוב ונראה טוב מאוד |
גוף חטוב מאוד כל הכבוד אהבתי !
תתחיל מסה ... |
יפה אחי מאסיבי חטוב ואסטתי , לא צריך להוריד שומן נראה לי אתה עומד על 8% ת בהצלחה בהמשך . שפוך קצת נתונים :sbb4:
|
אחלה גוף
תעשה עליה במאסה נקיה תשתזף קצת ואתה מסודר...... |
אתם אומרים למשל תן דגש ליד באיזה צורה איה חלק למשל יד אחורית שלי די נחמדה אפשר להגיד איזה חלק של היד איזה תרגיל ....
|
6 קבצים מצורפים)
זויות אחרות....
גם צורת אימון שלי די מטורפת אני עושה סטים גב מתח- 8x20 4x12 רגלים 90 מעלות וראש מאחורי המוט ידאחורית- 3x10 5x10 6x20 סופרסט 90 קילו (לא ליברוט) בטן- 50x6 בשיטת(v) ארובי- ריצה 3 קילמוטר ביום ....... ודרך הגב אני לא אוכל כמעט כלום אין לא תאבון ולא כלום וגם אם אני אוכל אני ישר עולה 2 קילו ולא משנה מה אני אוכל שזה די מוזר דרך הגב אני יביא לכם גן תתוכנית השניה (של היום הבא) בהמשך בבקשה עזרה קצת |
גב מצוין אחי יש מאסה ואתה חטוב..חסרה רק קצת בייספס ואתה נראה מצוין.תעלה רגליים גם..
|
לפי דעתי נראה מצויין...אחורית טובה גם כתף וחזה אהבתי.....התמונה הראשונה הרשימה אותי מאד... אסתטי לאללה..
|
נראה טוב, חסר מאסה תתחיל לאכול
|
אחי יש לך איסי או מסן?
|
מסה חביבי!
ניראה בן :):):):) ובהצלחה! |
גוף יפה, חטוב מאוד !
אהבתי את החזה. בהצלחה:jockey: |
זה מה שנקרא אוכל חינם :)
יש לך אחלה מסה |
אחלה פרופורציות ,גוף מאוד מסיבי תמשיך ככה אחי מסה אני אומר עד הסוף
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ