![]() |
שעות שינה
אני מתחיל לעבוד ויהיה לי קצת בעיות לישון 8 שעות אז זה בסדר שיום אחד אני ישן 5 שעות ויום אחר אני ישן 11 שעות
|
לא
כל יום זה דף חדש .. גם אני קצת נדפקתי אבל אין מה לעשות |
אני ישן בקושי 5 שעות כבר איזה שנתיים
|
ציטוט:
|
חחח אתם מפונקים נושנושים שליי כל יום שאני עובד עד 3 ורבע וקם ב8 לבצפר כמו גדול שלמחרת אני גם עובד עוד הפעם מ7 עד 3
|
ציטוט:
אני הולך למלצר שזה ביכלל מ5 בצהריים!! עד 2-4 בלילה!! ולמחרת אני קם ב7:30 |
ציטוט:
אני לומד / עובד / מתאמן ועוד אני הולך לישון באיזה 1 בלילה קם ב 6 ובשבת אני כבר רגיל לזה אז קם ב7 מקבל עוד שעה שינה :S |
איך לעזאזל אפשר לשלב אימונים עם 5 שעות שינה?
|
ציטוט:
|
משלימים שעות
|
אני גם באותה סירה
קם ב-5 וחצי בבוקר ויושן ב-12 משלים שעות בצהריים איפה שאפשר =\ ו.. זהו מה אני יכול כבר לעשות גם בשבתות זה חרא כי מרוב שאני רגיל לקום לבד ב-5 אז בשבת אני קם גם באותה שעה לא מרצון:mellow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טוב אולי הגיע הזמן שאני אנפץ לכם את הסרטים שאתם חיים בהם....
כדי לגדול אתה לא חייב לישון 10 שעות כל יום, השריר מתאושש וגודל גם כאשר אנחנו לא ישנים!!! חוץ מזה כמובן שיש לזה מאפיינים אינדובידואלים רבים, אך הגוף הוא מכונה חכמה מאוד. תסמכו עליו. עכשיו שהבהרנו את זה, תפסיקו לזיין ת'מח על זה כבר?! |
ציטוט:
מי אתה ? |
ציטוט:
לא בריא לישון על בסיס קבוע 5 שעות בלילה... לא אמרו שלא יגדלו, ולא אמרו כלום, פשוט מצב כזה גורם לעייפות תמידית |
זה לא שהשרירים לא יתאוששו - מערכת העצבים גם צריכה מנוחה ובנוסף אין שום דבר טוב בעייפות באימון.
|
סליחה על ההקפצה אבל פשוט במקום לפתוח נושא חדש העדפתי לעשות חיפוש ולמצוא את זה
מה שאתם אומרים בעצם שהשריר לא באמת צריך 8-10 שעות שינה כדי להתאושש(כמובן שרצוי אבל לא חובה) כי גם כך הוא מתאושש בלי שום קשר לשינה? |
רוב הורמון הגדילה מופרש בלילה בשינה, ההמלצה לישון 6 שעות ומעלה.
|
ציטוט:
פשוט כשאתה יושן לגוף יותר קל להתאושש הלחץ דם נמוך יותר חילוף חומרים ניהיה איטי יותר ואתה לא מבזבז אנרגיה על תזוזה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ