![]() |
My Ab -חוות דעת ממבינים .
אני עובד Ab ככה-abxabxx-מסה
אני ישמח לדעות של אנשים אולי אני ישנה משו מכך .:) A חזה : דחיקת מוט ללא שיפוע 4x8 דחיקת מוט בשיפוע חיובי 3x10 פלייס 3x10 יד אחורית : לחיצה צרפתית 3x12 משיכת חבל 3x10 רגליים : סקוואט 4x10 דדליפט 4x10 B גב: מתח רחב 3xmax חתירה 3x10 פולי עליון 4x8 יד קדמית : כפיפות מרפקים עם W בעמידה 3x12 כפיפות כנגד דאמבלים 3x10 כתפיים : לחיצת כתפיים 3x10 הנפות לצדדים 3x8 חייב דעתכם ואם מישו טוען שצריך לשנות משו אז תסבירו למה בקשה ? תודה |
למה לבייספ יש יותר סטים מטרייספ?
מה טווח החזרות שבו אתה עובד והאם הוא כולל כשל (כל אימון)? תוריד סט בטרייספ ובבייספ תוריד 2, לדעתי בטרייספ תעשה פושדאון (משיכת כבל מה שכבר יש), ולחיצה באחיזה צרה \ מקבילים, בבייספס הכל בסדר. בחזה במקום הלחיצה בשיפוע חיובי במוט הייתי עושה לחיצה עם משקולות בשיפוע חיובי במקום, כי מוט כבר יש שווה לך לגוון. |
ציטוט:
דבר ראשון התרגיל דדליפט הוא לא לרגליים אלא לגב, לכן הדבר הראשון הוא להוריד את חתירה ופולי עליון לדעתי ולעשות דדליפט ומתח לגב שתי תרגילים מצוינים לא חושב שהגב שלך צריך יותר מזה. דבר שני למה 4 סטים? 3 סטים של 10-14 חזרות זה מצווין. דבר שלישי יד קידמית תוריד את הפטיש תוסיף כמה חזרות לדאמבלים כתפיים תוסיף הנפות לפנים ורגליים תעשה סקווט לחיצת רגליים ותאומים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דבר ראשון התרגיל דדליפט הוא לא לרגליים אלא לגב, לכן הדבר הראשון הוא להוריד את חתירה ופולי עליון לדעתי ולעשות דדליפט ומתח לגב שתי תרגילים מצוינים לא חושב שהגב שלך צריך יותר מזה.
דבר שני למה 4 סטים? 3 סטים של 10-14 חזרות זה מצווין. דבר שלישי יד קידמית תוריד את הפטיש תוסיף כמה חזרות לדאמבלים כתפיים תוסיף הנפות לפנים ורגליים תעשה סקווט לחיצת רגליים ותאומים. |
ערכתי -עדיכנתי חלק מהמלצותיכם
|
מבחינת החלוקה בסדר לדעתכם ?
|
ציטוט:
|
החלוקה סבבה אני שם תדדליפט באימון גב אני יותר מרגיש אותו תגב
|
ציטוט:
לא יודע מה איתך אבל לפי מה שאני יודע דדליפט זה תרגיל לגב וגם אם תשאל מישהו מה מורגש לך יותר בדדליפט גב או רגליים אני מאמין שאתה יודע כבר את התשובה. |
טוב הבנו תקטע עם הדדליפט אני אבחר מה לעשות איתו תגיבו לי על התוכנית במקום להתווכח בינכם על הדדליפט
|
למה אתה עובד בטווח כול כך גדול של חזרות הרוב אצלך זה עשר עד שתים עשרה חזרות
לדעתי תוריד מס חזרות בתרגילים היותר מורכבים לטווח של6-8 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ