![]() |
יש לכם הצעה איך לעשות כפיפות בטן עם משקל?
טוב מן הסתם כדי לעשות כפיפות בטן עם משקל צריך לעשות כפיפות בטן ולהוסיף משקל:basketball:
אבל איפה לתקוע אותו?! (אני מדבר על כפיפות בטן עם שיפוע שלילי) אני מעדיף לעשות עם משקולות עגולים (אלה של הבנצ' פרס וכו'), אבל איפה אני אמור לתקוע עליי נגיד 20 קילו.. מאחורי הראש הידיים יתפחלצו לא? |
על החזה אחי
|
שים מאחורי הראש ..
|
מאחורי הראש עם משקל זה הרבה יותר קשה ואני מרגיש את הבטן שלי כמו לא יודע מה.
אני בדרך כלל עושה בלי משקל איזה 50 חזרות של 3 סטים, אם אני שם משקל מאחורי הראש אני עושה 15x3 וזה משפיע בן זונה |
מאחורי הראש. להשים על החזה זו טעות נפוצה. אני עושה עם מכונה כי במשקלים הכבדים (6 חזרות) שאני תופס את המשקל מאחורי הראש, אחרי כמה זמן ניהיים לי כאבים במרפק. אבל אם אין לך את הבעיה הזאת אז מאחורי הראש.
|
מאחורי הראש סתם לא נוח וגם בחזה כך את המשקולת תרים אותה מעליך עם מרפקים נעולים ותעלה תרד.
|
ציטוט:
אני שם על החזה אבל אין לזה אפקט כשאני מנסה לאחוז בזה מאחורי הראש זה בכלל סיפור אני לא מצליח |
תעשה כפיפות בפולי אפשר להעמיס משקל בכיף.
|
איך עושים כפיפות בפולי?
|
ציטוט:
אני לא הבנתי עדיין איך שמים את זה מאחורי הראש ללא שיפוע?? |
ציטוט:
אין צורך בסרטון : 1. קח משקולת עגולה. 2. שים את המכשיר בשיפוע. 3. הרם את המשקולות עם שתי היידים מעליך שתיהיה מעל הראש או מעל החזה איפה שנוח לך. 4. תעלה בצורה נכונה לא לעלות עד הסוף כי אז הקטע עם המשקולת לא ישפי תעלה קצת עד שתרגיש את הבטן עובדת ותרד. 5. השאר את המשקולות יציבה בזמן העלייה ותמיד מרפקים נעולים כשאר אתה מחזיק אותה מעליך. זה ממש קל לעשות את התרגיל אבל הנה הרחבתי לך אם לא הבנת משהו אני אצלם לך סרטון. |
ציטוט:
|
שב על הכיסא של הפולי עליון הפוך (עם הגב לאיפה שבד"כ הפנים), תמשוך את המוט של הפולי אל כיוון הצוואר (הכי נוח עם מוט V), ואז פשוט תכופף את כל הגוף עם הבטן (ועם זה ימשך המשקל).
*אני יודע שאני לא ברור בגרוש, אנימציה תפתור את הבעיה* |
ציטוט:
|
אצלי בחדר כושר אין מכשיר לבטן אז אני משתמש בפולי ...
|
ואי שככתי ביכלל מהפולי איך הוא הוא לא עושה עומס על הידיים?
ולפותח האשכול אתה יכול להחזיק מאחורי הראש אני עושה את זה אבל מתי שהגעתי ל15 קילו זה מקשה על הידיים והעברתי את זה לחזה עשיתי בלי שיפוע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ