ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   האק סקוואט (https://israelbody.com/showthread.php?t=25656)

idof111 14-12-07 21:10

האק סקוואט

אני עובד בהאק סקוואט(המכשיר שמשדמה סקוואט..)
עכשיו הבעיה שם שאני נשען שם על המכשיר ואין לי אפשרות לקמר את הגב כמו בסקוואט חופשי..
השאלה עם זה לא עלול לפגוע לי בגב או משהו?
ואל תגידו תעשה חופשי כי אין לי אפשרות כזאת..אין לי כלוב במכון והמקבילים לא נמצאים במקום שאני יכול להשתמש בהם בשביל זה...
תודה מראש לעוזרים

arbel2 14-12-07 21:15

אין שוב בעיה עם זה
האק סקוואט זה תרגיל מצויין ואין שוב בעיה עם המנח של הגב בתרגיל.

idof111 14-12-07 21:21

ואם אני מרגיש את הגב התחתון זה בסדר נכון? כאילו הגב התחתון תומך-עובד.

roxsen 14-12-07 21:23

היי

גם בסקווטים הרגילים יש סיכון לפגוע בגב אם לא תעשה כמו שצריך וברור שחוסר מיומנות יכולה לפגוע בגב
Hackב נועד שתישען על המוט תדאג שאין כפיפה מוגזמת של והוא לא נוטה יותר מדי קדימה ולא תעשה נזקים

idof111 14-12-07 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roxsen
גם בסקווטים הרגילים יש סיכון לפגוע בגב אם לא תעשה כמו שצריך וברור שחוסר מיומנות יכולה לפגוע בגב
Hackב נועד שתישען על המוט תדאג שאין כפיפה מוגזמת של והוא לא נוטה יותר מדי קדימה ולא תעשה נזקים

אתה בטוח שאתה יודע מזה האק סקוואט? אין פה משחקים כאילו זה מכשיר אתה נשען עליו וזהו אין לך אפשרות להזיז ולכוון דברים.

roxsen 14-12-07 21:39

בטוחה

אותם השרירים עובדים בHACK SQUAT
למעט מייצבי הגב

לקחתי בחשבון שאתה לא יודע;):flowers:

idof111 14-12-07 23:51

ציטוט:

אותם השרירים עובדים בHACK SQUAT
למעט מייצבי הגב

לקחתי בחשבון שאתה לא יודע;):flowers:

את בטוחה? כי אני דווקא מרגיש אותם אחרי כל סט..

roxsen 15-12-07 00:00

בטוחה:)
אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוווווףףף

idof111 15-12-07 00:03

ציטוט:

בטוחה:)
אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוווווףףף

חח סבבה ערכתי ^^
את יכולה לענות לי על השאלה? :P

roxsen 15-12-07 00:29

כשאתה נשען על המוט באק אז המשקל לא רוצה למשוך אותך למטה
בניגוד לסקווט עם מוט חופשי ששם המשקל מושך אותך למטה וזוקפי הגב נכנסים לתמונה כמיצבים
לכן באק סקווט זוקפי הגב לא יפעלו..
בגלל זה כתבתי לך בהודעה הראשונה מיומנות
סמית משין יעזור לך להתקדם,מקווה שעזרתי,צאו

idof111 15-12-07 00:49

נראה לי שאנחנו מדברים על דברים שונים..במכשיר שאני מדבר עליו אני כן נמשך למטה..ואין לי מוט על הטרפזים יש מין דברים כאלה שמונחים לי על הטרפזים ומאחורה יש 2 מוטות כאלה למשקולות..

roxsen 15-12-07 14:12

http://www.youtube.com/watch?v=r47MewNMuCE

Danzig 15-12-07 14:41

הלוואי עלינו האק סקוואט במכון :\

idof111 15-12-07 16:29

ציטוט:

כן זה כזה רק שאצלנו המכשיר בזווית שונה, כלומר אתה במצב מאוזן(כשהראש מופנה כלפי מעלה..)
ואני מרגיש אחרי כל סט את הגב התחתון...

idof111 15-12-07 19:36

הקפצה

shikoLM 16-12-07 00:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי idof111
כן זה כזה רק שאצלנו המכשיר בזווית שונה, כלומר אתה במצב מאוזן(כשהראש מופנה כלפי מעלה..)
ואני מרגיש אחרי כל סט את הגב התחתון...

ההשערה שלי היא שבכדי לבצע את החזרות האחרונות אתה מנסה להאריך את הרקטוס פמוריס (אחד הראשים של הארבע ראשי השריר שאחראי ליישר את הברך, בנוסף הראש הספציפי הזה חוצה גם את מפרק הירך ומבצע באותו מפרק כפיפה) במפרק הירך בכדי שהתרומה שלו לפשיטה בברך תגדל על ידי הגדלת הפשיטה בירך (ככל ששריר מאורך יותר, כמובן עד גבול מסויים, הוא יכול לפתח יותר כוח - עקומת אורך מתח. במקרה שלנו ככל שהרקטוס פמוריס מאורך במפרק הירך ככה התרומה שלו ליישור הברך עולה) ככל שניתן מה שמגדיל את הסיבוב אגן לפנים ומוביל את החוליות המותניות למצב של פשיטת יתר (הקשתה גדולה יותר בחלק התחתון של הגב).

Danzig 16-12-07 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
ההשערה שלי היא שבכדי לבצע את החזרות האחרונות אתה מנסה להאריך את הרקטוס פמוריס במפרק הירך בכדי שהתרומה שלו לפשיטה בברך תגדל על ידי הגדלת הפשיטה בירך ככל שניתן מה שמגדיל את הסיבוב אגן לפנים ומוביל את החוליות המותניות למצב של פשיטת יתר.

שמע, לא נראה לי שהוא הבין.

idof111 16-12-07 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
ההשערה שלי היא שבכדי לבצע את החזרות האחרונות אתה מנסה להאריך את הרקטוס פמוריס (אחד הראשים של הארבע ראשי השריר שאחראי ליישר את הברך, בנוסף הראש הספציפי הזה חוצה גם את מפרק הירך ומבצע באותו מפרק כפיפה) במפרק הירך בכדי שהתרומה שלו לפשיטה בברך תגדל על ידי הגדלת הפשיטה בירך (ככל ששריר מאורך יותר, כמובן עד גבול מסויים, הוא יכול לפתח יותר כוח - עקומת אורך מתח. במקרה שלנו ככל שהרקטוס פמוריס מאורך במפרק הירך ככה התרומה שלו ליישור הברך עולה) ככל שניתן מה שמגדיל את הסיבוב אגן לפנים ומוביל את החוליות המותניות למצב של פשיטת יתר (הקשתה גדולה יותר בחלק התחתון של הגב).

לא הבנתי..הניסיון להאריך את הרקטוס פמוריוס הזה קורה אוטומתית בגוף?
החזה האחרונה מתבצעת כמו כל החזרות רק כמובן במאמץ רב יותר..
אני לא מקשית את הגב בכלל, אין לי אפשרות לכך, יש מאחורי "גב" כזה שלא מאפשר לי לעקם את הגב כלפי אחורה.
בכל מיקרה השאלה היחידה שלי היא האם מחוסר יכולת להקשית את הגב בהאק סקוואט עלול להגרם נזק לגב?(אני מרגיש את הגב התחתון לאחר סיום כל סט..)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ