![]() |
אחרי השביתה: חופשות יבוטלו, הבגרויות - כרגיל
|
בעע
|
|
ציטוט:
|
האירוניה שאתה נדפק
|
סעמק איזה עצביםם
|
מילא החופושות,,אבל להאריך את ימי הלימודים?! זין!
|
סמק ואני עוד בי"ב אני אמור לסיים בפסח:(
|
ציטוט:
רגע.... אז מתי אנחנו נסיים? |
תאמינו לי..
איפה תמצאו את עצמכם בחיים שאתם עם עוד 40 חבר'ה ש50-70% מהם הם גברים...שכולם חברים שלכם..שאתם נפגשים איתם יום יום יום יום...עושים צחוקים.. אין את כל הזין הזה של "למה אתה לא שומר על קשר?" כי אתם כל הזמן רואים את החבר'ה כשתהיו בצבא תבינו עד כמה טוב היה הבית ספר... חמושושים קבועים.. אין מטבחים אין שמירות אין עבודות רסר בסדר נכון יש את כל הזין הזה שאתה אמור ללמוד אחרי הצהרים והלחץ ללכת למכון או לראות חברים..אבללל זה שטיותת ..תמיד אתה יכול להיות טמבל ולבקש ממשהי שתעזור לך..והואוהא והיא תעזור כי לא תהיה לה ברירה.. גם מבחינת הבנות הבית ספר זה סוג של מסיבה{אני מדבר על ההפסקות} אתה כל הפסקה יכול לראות משהי חדשה להתחיל איתה...איפה תמצאו עוד מקום כזה הייתי נותן הכל לחזור לבית ספררררר עוד 10 חודשיםם כיבבינימט |
ציטוט:
סעמק איתכם. |
רק דבר איתי לפני שאתה מתאבד..אני רוצה לקנות אבקת חלבון אני לא יודע איזה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה לי התלמידים יעשו פוגרומים בבתי הספר כמחאה...
|
ציטוט:
מחאה על מה ?ישבו מעל חודש בבית |
ציטוט:
אני לא רציתי לשבת חודשיים בבית אבל הם הכריחו אותי! הם אלה ששבתו...כן אפשר למחות....חיחיחי (שיעשו עוד שביתה אמן אמן אמן אמן אמן) לנו בבית ספר אמרו שיהיה לנו חלק מפסח, החופש הגדול יתחיל לנו מה30 ולא מה20....ומעכשיו ילמדו אותנו רק לבגרויות...כאילו בהיסטוריה ללמד רק מה שלבבגרות ולא כל הזין מסביב חחח ווטרקס...תכלס אם התיכון זה החלק הכי כיף בחיים אז עדיף להיתאבד חחח |
גם אם ימחאו שום דבר לא יזוז
זה היה ברור מלכתחילה שזה מה שיקרה,אין ברירה אחרת |
הנה מגיע הרגע שבוא אתם אוכלים את השביתה עם כפית :flowers:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ