![]() |
משהו מוזר
כל החיים זכור לי שהייתי הבנאדם שתמיד חם לו,שתמיד זה שלא רוצה שיכבו את המזגן והראשון שמדליק את המזגן!
בזמן האחרון ובמיוחד עכשיו,בחורף אני שם לב שממש קר לי אני רועד מקור גם שאני הולך עם בגדים ארוכים מה הסיבות לזה? |
אתה באמת לא יודע או שאתה משחק אותה ראש קטן?
זה בגלל הירידה באחוזי שומן אחי...השומן הוא מבודד.. |
ציטוט:
|
כן זה ככה...גם בזמן האחרון נעשה ממש קר...היום בבוקר היה קר טילים
|
ציטוט:
1. לצחצח שיניים בבוקר המים קרים רצח 2.לשטוף את הירקות גם קופאות הידיים 3.להגיע למצב שאתה רוצה להזיז את הידית של המים שמאלה ,אבל אין זה על הכי שמאל ונגמרו המים |
הייתה קבב לא קטן:) ועכשיו אתה שיפוד מושתן:flowers:
קר לך אחי?למה אתה פותח פוסט צלצל לזאת במקושרים שלך שלא מפסיקה להסתכל עלי תגיד לה שגלעד מאשר לה לפנק אותך:wub1: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
חהחהחהחהחה LOL :flowers: :jockey: :laughing: :P :clap: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רק שב-1 הסיבה אצלי זה לא המים הקרים זה שאני רעב ורוצה לאכול |
ציטוט:
תאכל, ורק אז תצחצח שיניים (אלא אם כן אתה בצבא ואז אכלת אותה חח) חח עריכונת: ולפותח הפוסט - כמוני כמוך פעם שהייתי חיה כזאת שמנה אז כל הזמן היה לי חם חחח עכשיו כבר איזה שנתיים קר לי אפילו אם תהיה הרוח הכי קטנה, וואי איזה סיוט זה |
ציטוט:
|
היה לפעם חום גוף 35.5 , סיות אחי
|
ציטוט:
|
אני תמיד מצחצח אחרי שאני אוכל...
|
ציטוט:
מה אתה עושה צחוק?!?הדבר הכי מעפן בחורף זה להתיישב על האסלה! תמיד לפני שאני מתיישב אני מבקש מסבתא שלי שתשב שם לפני.. כי אז זה לפחות קצת מחומם :laughing:[/quote] חחח ואללה זה גם נכון *בקש מאבא שלך שישתן שהאור סגור הוא יחמם את האסלה טוב מאוד :laughing: |
חחחח אבל אני מצאתי שיטה לזה... שימו נייר טואלט וככה תשבו כמו כרית מחוממת תאמינו לי :)
חח ובקשר לפיפי מצאתי תדבר הכי כיף בעולם שההשראה שלו זה החתימה של פינגויין תנסו להשתין ככה עם הידים מאחורי הגב איזה כיף זההה אבל צריך לכוון טוב.. או פשוט באסלה של הבצפר שלא צריך לכוון :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ