![]() |
ùàìä ìîé ùäéä àå éäéä àå òëùéå áèëðé áçéôä á÷åøñ...
האם אפשר להתאמן במכון של הטכני בזמן הקורס?
|
הופה , עוד קורבן של המערך הטכני?
אני מסיים שם קורס ב 24 לחודש חד"כ של החניכים עכשיו עובר מקום , ויפתח עוד איזה חודש-חודש וחצי עד אז ...בהצלחה |
ולפני שהעבירו אותו מקום היה אפשר להתאמן חופשי והכל?
איזה באסה נצטרך לחכות חודש עכשיו...]]= |
כן אפשר היה חופשי בשעות הערב , למרות שלפעמים היה צריך לתמרן בין מסדרים והלימודים והארוחת ערב
איזה קורס אתה? |
אה סבבה אחי תודה.
לא יודע עדיין אני מתחיל קד"צ יום ראשון |
öéèåè:
çç ñááä ðøàä àåúê áèç áçãø àåëì ÷ã"ö ùì îä? |
÷ã"ö èëðé ìçéì äàåéø
îëåðàé\èëðàé\çùîìé |
אה אז אתה עוד תבלה כמה ימים או שבוע במיונים
כיף , הרבה כיף תודיע איך קוראים למפקדים שלך |
אגב , לקח לתקופה שהולכת לבוא לך עכשיו , תלמד , בטכני אחד החוקים הוא : החדר שיש לו הכי הרבה מגבים בקומה הוא השולט , לכן תשיגו ותחביאו כמה שרק אפשר , אחרת תגלו איך זה לעשות מסדר נקיון בחדרים רק עם מגב אחד ,שגם הוא לא שלך.
|
öéèåè:
OH MY GOD!!!!!!!! çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç çççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççççç çççççççççç àçé øöçú àåúé!!!!:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
àççç äèëðé àéæä ðåñèìâéä ëîä çåéåú äéä ìé ùîä...çãø ëåùø îòåìä îùòä 5 úòùä îä ùáæéï ùìê áå åáëì äáñéñ...
|
בס"ד
אבל הטכני אין כבר פנימיה נכון , יש רק אקסטרנים??? |
פנימיה רק ליג' יד' , השאר עושים יומיות :)
יאללה לעוף כבר מהמקום הזה |
הבנתי שצריך ללכת עד למכון במדים ושמה להחליף לאזרחי בכניסה, סאונדס ביצ'י.
|
אין מה לעשות , רק לסגל ולשוחרים מותר להסתובב על אזרחי בערב....
זה קצת חרא להסריח לתוך המדים אחרי אימון , אבל לא נורא |
שטויותתתתתתת
העיקר אפשר להתאמן! עשיתם אותי מאושר שאמרתם לי את זה חח הייתי בדיכאון מתת בגלל שחשבתי שאני לא יוכל להתאמן יותר |
ëï àáì î÷åí òì äôðéí éù ì÷åøñéñèéí
|
לא נכון , המקום בסדר גמור , אפשר לעשות בו הכל , בנצ' , מיליטרי , חתירה , פולי עליון ותחתון , ואם לקמבן את הספות של הבנצ' והסטנדים אז אפילו סקוואט , ואפשר גם דדליפט
הדאמבל הכי כבד הוא 22.5 קילו אבל אפשר להסתדר אם כי שוב , הוא יפתח רק בעוד איזה חודש-חודש וחצי |
ëì äæîðéí äí GMT +3. äùòä ëøâò äéà 20:40. |
îåôòì òì: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ëì äæëåéåú ùîåøåú ìéùøàìáåãé áò"î