![]() |
ההתרשמות שלי עד עכשיו מהתוכנית 5x5
בשעה טובה ומוצלחת הגעתי לשבוע 9 בתוכנית :clap:
התקדמתי בא יפה וראיתי תוצאות נחמדות השבועות הראשונים די קלילים אבל ככול שעובר הזמן האימונים הופכים להיות הרבה יותר קשים ומאתגרים מאד. טוב אז במשקלים שלי זה הולך ככה: בסקוואט- נתקעתי בשבוע 8 אבל עברתי על שבוע 7 שוב ובשבוע 9 סיימתי את המשקל של שבוע 8. בנץ'- הגעתי לכשל בשבוע 9 אני חושב שאני יחזור על שבוע 8 ואז ינסה שוב. מילטרי- טוב זה קצת טרגדי, אימון שעבר שלי בבנץ' המוט החליק לי טיפה ביד ימין וזה דפק לי משהו בכתף ימין, הצלחתי לסיים את החזה אבל הכתף לא תיפקדה ולא הצלחתי במילטרי ממש כלום. לכן החלטתי לתת מנוחה ואפילו לא ניסיתי אותו בשבוע 9. ממליץ על התוכנית ממש אחלה! מרגישים שיפור וזה גם כיף לראות שיפור משבוע לשבוע :flowers: |
:ok:
עכשיו שאלת המיליון דולר היא, האם לפני שהתחלת את התוכנית אתה חווית קשיים בעליית המשקלים או אפילו היית תקוע הרבה זמן במשקלים? |
ציטוט:
ובסקוואט גם הייתי תקוע =\. אין לי ספק בכלל שהשתפרתי מהתוכנית הזאת. |
אני גם השתפרתי איתה פלאים
|
תוכל לרשום כמה העלת בכל תרגיל? מכמה התחלת ועל כמה אתה עומד עכשיו?
|
אפשר איזה מאמר על 5x5?
|
משקל לפני ואחרי יש?
|
סקוואט מ76 ל86.
בנצ' מ70 ל79. מילטרי מ43 ל50. ההבדל עצמו במספרים זה לא משנה מה שמשנה זה השינוי באחוזים. בגלל שיש לי משקלי עבודה נמוכים אז זה נראה קצת אבל מישהו עם סקוואט התחלתי של 120 קילו יכול להגדיל אותו גם ל140 קילו. |
האם יש שיפור גם במאסה בגוף בנוסף לכוח הרב שהעלת?
|
העלת משקלים בצורה יפה...
אתה יכול לרשום את התוכנית שלך פה אחי אני רוצה לראות אותה :sbb4: |
מה יש לרשום זה 5X5
http://www.geocities.com/elitemadcow...Linear_5x5.htm |
ציטוט:
|
יש מאמר בעברית שמתיחס ל 5x5?
|
יש אבל אני לא יודע אם אני יכול לפרסם את האתר הזה פה.
|
ציטוט:
תומר, אם אתה מדבר על תפוז, אז אין עם זה בעיה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז פשוט בכול הימים היו לי אותם תרגילים, גם אם תשים לב אין לי גב. כי גב עבדתי בצורה שונה, שוב בגלל הקטע של העומס על הגב התחתון. |
|
אתה מרגיש שיפור ביכולת הניתור ובכוח המתפרץ שלך?
|
ציטוט:
נראה לי שזה בגלל שאני בעלייה במאסה ועולה איזה 2-2.5 קילו בחודש אז זה מגביל אותי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ