![]() |
שלתיאל סקוואט
טוב תגידו לי אם יש כאן עוד כמה שזה קורה להם בזמן האחרון...
לא יודע אם זה קשור אבל מאז שהתחלתי להיתאמן וזה ...כשאני ישן קשה לי מאוד למצוא תנוחה שהדם בידיים יזרום כמו שצריך תמיד אני קם אחרי איזה 10 דקות עם נמק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני פשוט למדתי לישון על הגב, לא על הבטן כי אז הכתף יוצאת לי מהמקום והצוואר תפוס יומיים, רק על הגב.
|
אני ישן על הצד/על הבטן ובחיים לא הרגשתי את זה יש לי תנוחה קבועה לישון (סמיילי מחייך כלשהו - ההוא שמחזיק את הפרח)
|
אני אישית יכול לישון רק על הגב. על הצדדים אני מרגיש את הדופק וזה הכי לא נוח, ושלא נדבר על הבטן שבכלל הצוואר מתעקם או שבאמת קורה הקטע עם הנמק בידיים וזה מפחיד לאללה
אני לא חושב שזה קשור לאימונים אבל |
כל לילה 20 פעמים זה קורה לי חחחחחחח
|
ציטוט:
הכתפיים שלי מתות בבוקר ולפני כמה זמן נתפש לי מי זה הצוואר לכמה ימים טובים. אני חושב שאני יתחיל לישון על הגב, אין ברירה... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....
לפעמים אני קם בבוקר, אני לא מצליח להזיז את היד! באלוהים איך פחדתי בפעם הראשונה! אשכרה הרמתי אותה עם היד השנייה והרמתי לא הרגשתי כלום ולא יכלתי להזיז אצבע! >': |
חחחחחח איזה מגניב שזה קורה...
שז קורה תעקמו חזק חזק תאצבעות והן מתקפלותלמגרי ולא כואב חחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היה קורה לי פעם כשהייתי קטן כשהייתי ישן עם הידיים מתחת לכרית, התרגלתי להפסיק עם זה ומאז זה לא קורה כמעט בכלל. קרה לכם פעם כזה דבר ברגל? זה מעצבן וכואב ברמות מטורפות..
|
יואו חשבתי רק אצלי יש את זה. זה התחיל לפני שבועיי ככה.
גם בקיץ היה לכם את זה? |
חחחח גם לי זה קורה המון...אני בדרך כלל מתעורר עם נמק ביד חחח....איזה מגניב זה
אני נותן מקות ביד ולא מרגיש כלום :p אני גם לא יושן על כרית...אני פשוט שם תראש על היד וככה יושן... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם לי זה קורהה..אנני תמייד דואג שהדם יחזור לביספס שלא ירד הפמאמפ:laughing:
|
כשאני ישן עם החברה ואי ואי אנ קם ם שיתוק בכתף כי כרית לא מחזיקה תראש שלי:s
מאז אני מנסה לישון אם שני כריות אם אחד גדולה:d |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עד שלא השתחרר כמעט בכיתי... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ